Anyukák! Ti minden nap adtok hús a babátoknak?
Figyelt kérdés
Az én kisfiam 8 hónapos.Amibe lehet teszek húsit.De ajánlatos minden nap?A védőnő szerint igen.De ha rá hallgattam volna egyéb más dolgokban akkor lehet,hogy már tejem sem lenne.Ti mit gondoltok?2012. máj. 7. 14:41
1/7 anonim válasza:
Az én kisfiam is most lesz 8 hónapos. Én nem adok neki minden nap húst, de a hét 7 napjából 4-5ször biztosan kap. Főleg mert még nem kap sajtot, tojássárgáját, s így tudom csak tartalmasabbá tenni az ebédjét.
2/7 anonim válasza:
Nem minden nap, de majdnem. Nálunk hal is szokott lenni, egy héten egyszer biztos.
3/7 anonim válasza:
Nyugodtan adhatsz neki mindennap. De azért hogy a gyümölcs is bele legyen iktatva az étrendbe, ezért a gyümölcsbe is nyugodtan belekeverheted.
4/7 anonim válasza:
Én is minden nap adok neki, kell neki! Volt, amikor nem adtam, sokkal-sokkal hamarabb megéhezett, én meg először nem is értettem, miért sír. Hát éhes volt. :-)
5/7 anonim válasza:
8 hónaposan még szinte minden nap, igen. Aztán amikor már evett sajtot, tojássárgáját, szóval más típusú fehérjét is, akkor már csak heti 4-5 alkalommal adtam. Sőt, olyan is előfordult, hogy egy-egy nap nem evett egyiket sem, mert mondjuk nem akarta elfogadni délben csak a tejpépet.
6/7 anonim válasza:
Én szinte minden nap adtam a lányomnak, főleg azért mert a fehérje (a szervezet építőköve) miatt kifejezetten fontos a hús.
Mikor már ehetett többféle tejterméket, meg tojást is (fehérjével együtt) akkor már előfordult, hogy volt húsmentes nap, de ekkor már mással is tudtuk pótolni a fehérjét.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 7. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!