Anyukák 1-3 éves babátoknak hány gatyája és kb hány felsője van? Hány cipője?
1 éves a kisfiam jelenleg 86os ruhát hord.Most vettem neki 92eseket.
86os
10-15 póló
10-15 hosszuujjú póló
10-10db rövidujjú-hosszú ujjú body
6db ujjatlan póló
10-12 db nadrág
6-8db pulóver
4db rendes pizsama,
8db rugdalódzó pizsamának
2db dzseki
2db kabát
1 overáll
2db cipő
5db nyári sapi,3db téli,3db vékony
12db rövid naci
92es
10db nadrág
6db pulcsi
2db dzseki
2db kabát
15db játszós póló
10db rendes póló
12db játszós h.u.póló
10 db rendes h.u.póló
8db trikónak ujjatlan body
2db vékony sapi
2db vastag sapi
5db pizsama
szandit,bakkancsot,csizmát,még nem vettem,kb ősztől lesz rá jó a 92es
15 hónapos, kislány.
1 cipó, 1 szandál.-most készülök venni újat
5 rövidnadrág
kb.8 póló
4 ruha
2 tunika
15 body
2 szoknya
2 kalap,sapka
3 kardigán
Hirtelen ennyi.
2 éves a fiam, egy kis vadmalac, sztem sok ruhája van, de napi 2-3-4 garnitúrát simán elhasznál.
Néhányat kaptunk/örököltünk, néhány holmiját a nővérének direkt úgy vettem, hogy majd az öcsinek is jó lesz (17 hónap van köztük), önerőből finanszírozva valszeg kevesebb holmival is beértem volna neki.
Jelenleg a szekrényében található (104-es holmikat hord és 25-ös lábbelit):
-1 famerkabát, 1 vastagabb pulcsi amit kabátkának használtunk még két hete, mostmár meleg, el kéne pakolnom...
- esőkabát
- 5 kardigán/pulcsi, ebből 1 db "orvosos" és 2 elég csini, a többi nyúzós.
- 9 tréningnaci, ebből 4 vastagabb, ezeket el kéne pakolnom :)
- utcai nadrágja van vagy 8 (vékonyabb 5, farmer 2 kord 3. egy vászon és egy farmer az "orvosos")
- rövidnacik: 3 csinibb és 5 játszós, meg egy kantáros farmer, ami tök jó lenne, csak éppen valamiért nem tűri meg magán :S
- 8 hosszú ujjú póló
- 9 r u póló
- 3 db body-ja van, mert pont kinőtte őket és nem veszek neki nyárra új garnitúrát. (előző méretből volt asszem 6-7 db hosszú ujjú )
- pizsiknek elnyúlt/viseltesebb hosszú és rövid újjú pólókat használunk, van vagy 5-5 neki, meg 3 vékony hosszú pizsinaci és 3 rövid
- bölcsis benti szandi (Elefanten)
- játszóterezős szandi (Clarks, zárt orrú) a bölcsiben is ebben van kint az udvaron amióta bejött a nagy meleg.
- gumicsizma
- itthonra van egy benti szandija (Maus) mert eddig hideg volt a kő és mást nem tűrt meg a lábán, de most növi ki és nyárra nem veszek neki itthonra másikat, inkább talán majd habklumpát, az jó lesz strandra is
- bőr félcipő ((Clarks gumis orrú), eddig ez volt a játszóterezős/bölcsiudvaros cipője , de mostmár meleg - még nem csomagoltam el, mert talán jöhet kicsit hűvösebb vagy csapadékosabb idő amikor még rá lehet adni.
- van egy vajpuha Puma edzőcsukája, hófehér, nagyon vagány de rettentő kényes, ez volt az "orvosos" kimenős neki, de már szintén meleg.
- van egy vászondorkója, de nem valami kényelmes neki, nem is nagyon hordta.
az uccsó kettőt kaptuk, én nem vettem volna meg amúgy.
a nővére 3.5 éves, neki kevesebb darab van minden ruhából 1-2-3-al, viszont összességében több, mert kisszoknyák és egyberuhák is vannak.
lábbelik:
- ovis benti vászoncipi (zetpol)
- játszós szandi (Elefanten)
- udvaros/játszóterezős edzőcipő (Clarks)
- gumicsizma
-hétvégén esküvőn voltunk úgyhogy vettük neki egy csini kis alkalmit (kínai nemtommilyen márka, belül bőr, kívül fehér lakk, sztem sose lesz rajta többet, de itthon imád hercegnőset játszani benne :D)
- mutatós vékony bőr balerina, kímélgetjük: játszóra nem megy benne...
- habklumpa
3 eves volt marciusban
igazabol a poloja olyan 20 van,3 kantaros gatya (ket vastag, egy vekony), 4 melegitogatya, 4 egyéb nadrág, 6 atleta, 4 pulovere
igazabol nagyon sok hasznalt dolgot vettem, illetve nagyon olcsón új ruhakat (hatrany az uj ruhaknal, hogy olcsók, viszont tobbet kell vennem, a felesleget "elvaterazom", elony, hogy kulonleges rucik,nem koszonnek vissza, meg olcsok :))
cipobol jelenleg egy van, ami jo, egy salus szandi, a cipot most notte ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!