Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem bírom már az éjszakai...

Nem bírom már az éjszakai keléseket. Kihez forduljak, mit próbáljak még ki? Hogy bírhatnám jobban és hogy segítsek a lánykámon?

Figyelt kérdés

10 hónapos és 9től 3ig óránként, 3/4 óránként kel, aztán alszik kb 2-3 órát egyhuzamban, majd 8ig megint ébred párszor.

Amit kizárnék az ébredés okaként:

nemrég jött ki 2 foga, nem látom, hogy jönne most is

nem szomjas

nem éhes

nem fázik

nincs melege

nem fáj semmije

nem alszik sokat nappal

Több hónapja csinálja ezt, de azt vettem észre, hogy egyre gyakrabban kel. Az elején csak 1-2szer kelt éjfél előtt és utána aludt 5-6ig. Aztán ez egyre gyakoribb lett. Nem tudom, hogy miért.

2012. máj. 7. 10:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
nem utolsó, hanem 10.45-ös!
2012. máj. 7. 14:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Ja 11es biztos azért ébred olyan gyakran mert remekül érzi magát...

Kialvatlan anyuka és a babának se jó de Te biztos tudod....

2012. máj. 7. 14:15
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
igen, tudom, milyen ez...de amit Te írtál, az nem megoldás:)
2012. máj. 7. 14:55
 14/14 A kérdező kommentje:
Biztosan azért kel, mert valami nincs rendben. Pontosan ezt az okot szeretném megtalálni és megszüntetni. Mint írtam amikor magammellé veszem akkor is ébred, csak akkor nem olyan fárasztó nekem a dolog.
2012. máj. 7. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!