Kihez forduljak?
Alapvetően fül-orr-gégészetre, szerintem. De ha már kórházban is voltatok, akkor lehet, hogy ezen is túl vagytok. Az antibiotikumok mellékhatását lehet csökkenteni, ha adsz mellé probiotikumot is. (Normaflore, Lactiv Baby, stb.)
Jobbulást a kicsinek.
Dr. Becska Miklós
fül-orr-gégész, fej-nyaksebész
osztályvezető főorvos
at orvostudomány kandidátusa
Rendelő:
1027 Bp.,Kandó Kálmán u.6.IV.3.
H-Sz:16-18
Tel.:061-202-5462
0670-384-3521
Esetleg kérdezz utánna a védőnőnél, a te háziorvosodnál, hogy tud e valakit ajánlani. Ebben az esetben már én is elvinném egy magán dokihoz, mert ott a pénzedért jobban megnézik, csak tényleg meg kell nézni, ki a doki. Sajnos ez van:-(
googleba nézd meg, hogy magán fül orr gégész...és ha találsz neveket a közelben,vagy a városotokban, akkor probálj informálódni róla.
Most kerestem ré a neten, mert olyan régen voltunk nála:Magánrendelés: 1027 Budapest, II. Kandó Kálmán u. 6. IV. em 3.
Rendelési idő: hétfő, szerda 16-18 óra
Tel: 06-1-2025 462
mobil: 30-7435 349 (15 óra után)a tel. változott
Szia.Nem tudom segítek-e,de hátha.Nálunk ugyanez volt,csak 6 hósan kezdődött,2 hónapon keresztűl folyamatosan beteg volt,igazából nem találtak nála semmit hiába kapta az antibiotikumot,stb.nem lett jobb,aztán egy este fulladt,ügyelet:ventolin,högőtágító kúp,stb.mellkasröntgen negatív.A doki azt mondta tejallergia,bár még nem kapott tejterméket,csak amit én megettem és az anyatejjel átment,de azt mondták lehetséges.hittem is nem is,aztán írtak olyan tápszert,amit ehet,mert már amúgy is kevéske volt a tejem,de semmi javulás.Ekkor vittük el egy pulmonológushoz(egyben allergológus,és csecsemőgyógyász),aki jót nevetett,miután megvizsgálta a gyerkőcöt és azt mondta,hogy semmi baja,csak a bukástól(születése óta sokat bukott,de mivel kellően gyarapodott nem foglalkozott vele a doki,bár mióta (5 hó)megkezdtük a hozzátáplálást jóval kevesebb volt a bukás) van neki ez a felső légúti tünetekkel járó problémája,de mivel már asztmás tünetei vannak így a sűrítő mellé már asztma gyógyszert is kapott, amit kifejezetten ilyen pici babáknak fejlesztettek ki.2 nap alatt jobban lett,elhagyhattuk a ventolint is,pedig 2 hónapon keresztűl éjszaka óránként kelt,mert nem kapott levegőt,folyamatosan porszívóztuk az orrát,már étvágya sem volt,fogyott,sírt.És a megoldás egy rohadt ételkiegészítő,ami besűríti a gyomrában a kaját,ráadásul vény nélkül kapható.a mai napig szidom magam,hogy nem vettem meg neki,annak ellenére,hogy a házi dokink azt mondta nem kell,hisz gyarapszik!Jelenleg már 3 hete semmi panasz,az asztma gyógyszert még 3 hónapig szednie kell,mert már olyan szinten felmart minden a visszacsorgó kaja,de utána abba hagyjuk,és meglátjuk mi lesz,de azt mondták,hogy lehet tovább kell szednie.Azóta egy kiegyensúlyozott ,jó kedvű baba!
Lehet nálatok nem ez a probléma,de szerintem egy pulmonológus biztos segít,vagy allergológushoz vinném.egyébként a barátnőm kislánya is folyamatosan olyan problémákkal küzdött,mint ti,nála tej és liszt érzékenységet állapítottak meg,4 hónap diéta,utána fokozatosan visszaálltak rendes kajára és semmi baja(nála 3 hósan szúrtak fület,stb.)szerintem mindenféleképpen ebbe az irányba indulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!