Mindkét csemetémtől(három és fél,és másfél évesek)isteni-gyönyörűséges-kézzel készített svájci csokoládé különlegességet "kaptam",apa segédletével.:) Eddig minden évben (még kismamaként is)így történt nálunk,ami nagyon jól is esik mert MAGÁTÓL tette,teszi! :)
2012. máj. 6. 11:20
12/16 anonim válasza:
30 hetes vagyok. Apa azt mondta, estére öltözzek ki, 7kor indulunk, anyák napja van. Azt nem tudom, hova, meglepi lesz. :) Már nagyon izgulok.:)
2012. máj. 6. 11:57
13/16 anonim válasza:
Nem. Pedig 3 pici gyerekünk van. Még adok neki estig lehetőséget...hátha eszébe jut...egyébként meg igen,. elvárom, el is mondtam neki korábban is hogy jól esne stb. "Ennyire" érdekelte...
2012. máj. 6. 13:00
14/16 anonim válasza:
Nem várom el, hogy felköszöntsön a nevében. Inkább azt "várom" el, hogy jövőre, amikor már majdnem 3 éves lesz a kislányunk, akkor figyeljen oda, és csináljanak valamit közösen (pl. rajzoljon valamit).
2012. máj. 6. 13:33
15/16 anonim válasza:
Együtt köszöntöttek, igaz a kisfiam: Boldog Karácsonyt felkiáltással! :-)
Mint kiderült, elmentek a virágboltba virágért, de a kisfiam (2,5 éves) közölte az apjával, hogy Nem virágot veszünk, barit. Úgyhogy egy bari virágdíszt kaptam, amit ő hozott a futóbicaj kosarában kellő óvatossággal.
2012. máj. 6. 17:24
16/16 anonim válasza:
Engem nem köszöntött a férjem, mondjuk nem várom el tőle, de jól esne, ha eszébe jutna, de erre nem valószínű, hogy sor kerül, mert amúgy is feledékeny típus.:) Olyannyira, hogy kellemesen csalódtam, mikor a 2. házassági évfordulónkon (áprilisban) hozott nekem virágot.:) Tehát nehéz eset. A kisfiunk másfél éves, meglátjuk, jövő ilyenkor lesz-e valami meglepijük.
Én viszont gondoltam a nagymamákra, a kicsiről készült fotót kaptak házilag készült képkeretben. Örültek is neki nagyon.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!