Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tud kakilni kislányom mit...

Nem tud kakilni kislányom mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 napja nem volt kaksi 11 hós nem anyatejes tápi van reggel meg este és napközben főtt étel és gyümi, nem tudom már mit tegyek volt már szilva, kamillatea, hőmérőzés, de sajnos eddig semmi nem segített nagyon fáj a pocija segítsetek
2012. máj. 4. 11:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lavelocal szirup!
2012. máj. 4. 12:09
 12/16 anonim ***** válasza:
fél óra s lesz kaksi!!ne aggodj irto gyors s nem gyógyzser
2012. máj. 4. 12:10
 13/16 anonim ***** válasza:
irj hogy kaptál e és hatásos volt e
2012. máj. 4. 12:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. A kis szorulást nem sértésnek szántam, de egy 3 napos kakiszünet nem egetverő probléma, rájössz majd te is. Nyilván kellemetlen. Csak azt nem értem, ha az eddigiek nem használtak akkor miért nem adsz neki kúpot, ami tuti megoldás, hanem vered itt magad a válaszokon. Most szerinted az orvos mit csinál vele? Elküld a patikába glicerinkúpért, vagy a sürgősségire beöntésre. Választhatsz melyik a kíméletesebb, és kipróbálhatod. Mindkét lányomnak voltak szorulásos időszakai. A glicerinkúp segített, más szart se ért, hogy témánál legyek. Persze hagyd nyugodtan figyelmen kívül a válaszomat, és adj még neki levolac-ot teát, sziélvát és társait.
2012. máj. 4. 12:16
 15/16 anonim ***** válasza:

nem értek egyet a laevolacos válaszokkal sem a kis szorulással.

az a baj, hogy 3 nap után már besül és hiába adsz hashajtót, olyan mint ha "dugulás" lenne, csak még jobban fog fájni a pocakja. egyébként nagyon jó ez a szirup, de nem ilyenkor.

kúp kell, hogy fellazítsa a végét és ki tudjon jönni. azután már mehet a szirup is ha kevésnek ítélet a mennyiséget, esetleg 1 hétig kúraszerűen adhatod!

vagy pedig tényleg orvos, ad egy kis szappanos beöntést és meg van oldva :) bár szerintem jobb a kúp ;)

2012. máj. 4. 13:20
 16/16 A kérdező kommentje:
laveloc használt akkora kaksi volt :D enyire még nem örültem a kaksinak :D nagoyn köszönöm a válaszokat nem tudtam elöbb irni de már 3 kor volt kaksi
2012. máj. 4. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!