Hogyan tudnám elérni, hogy a kislányom ne féljen a wc-be kakilni?
már szoba és ágytiszta,de a kakiláshoz kéri a pelust,mert azt mondja fél,hogy bele esik a wc-be..!pedig a pisiléshez is azt használja,és olyankor nem zavarja!
már mindent megígértem neki,de nem volt eredménye.
(3 lesz augusztusba)
Lehet kapni olyan WC ülőkét, amin két rész van+tető persze. A felnőttre rá lehet hajtani egy kisebb ülőkét, amin stabilan ülhet. [link]
Unokáim imádták. Használaton kívül a tetőben kiképzett vájatba lehet felhajtani, tahát nincs útban a felnőttnek.
a bilit se nagyon szereti,de ma azt mondtam neki,hogy elfogyott a pelus,ugyhogy ráült a bilire,de 1 perc után feladta,-mert amúgy szorulásos is..!
van neki egy nagyon jó lépcsős szűkítős ülőkéje,ami biztonságos és a pisilésnél már önnállóan használja,ezér is bosszantó,hogy akkor miért fél bele kakilni.
még soha nem hallottam a "sározásról" -érdekesnek hangzik!
Milyen a wc-tek? "Pottyantós" vagy a termék előszőr a porcelánra esik és utána a víz viszi le?
Van olyan wc (nem emlékszem, hogy mi a neve), amibe ha belekakilsz, egyből a vízbe csobban. Nem lehet, hogy ettől fél a kislányod? Pisinél ezt nem érzi, de kakinál nem kellemes sem a hangja, sem a visszafröccsenő víz érzése.
Elnézést, nem túl guszta, de máshogy nem tudtam volna írni.
Én is, ha ilyen wc-vel találkozom, teszek bele wc papírt, hogy megakadályozza a csobbanást.:)
kedves utolsó!
jó a kérdésed.. :-)
a mienk a kettő között van,mert ha felnőtt használja a wc-ét akkor csobban,de ha gyerek akkor nem,mert olyan a kialakítása. (nem tudom érthető-e)
még soha nem kakilt bele a wc-be,csak max. próbálkozott,ugyhogy még nem tudhatja azt sem,hogy milyen ha csobban..! és ő azt mondja,hogy attól fél,hogy bele esik.
azt szerettem volna elérni,hogy mire szülni megyek,már ne legyen gond ezzel a dologgal,de lecsúsztam róla,mert holnap kell befeküdnöm a kórházba!
Ugyhogy megköszönöm az eddigi válaszokat,és remélem majdcsak sikerül egyszer rábeszélnem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!