Miért nem tud kakilni? 3 hónapos a kislányom, kb.1 hete nincs minden nap kakija. Puki meg büfi van. Nagyon szenved szegénykém. Hogyan segítsek rajta?
3 hete nem kapja az Infacolt. Az elején nem is volt gond, minden másnap volt kakija.
Most Mecsek Baby teát főzök neki, de nem nagyon akarja meginni.
Tanácsokat várnék, köszi
Irány a patika. kb. 150 ft egy szélcső, bedugod kb. 1.5 centire és elkezdesz vele finoman körözni és önleni fog a kaki.
Én egy időben sokat szélcsöveztem és hid el nem szokik rá, ellenben megkönnyebbül.
Kicsit több infóval könnyebb lenne segíteni.
Anyatejes? Tápszeres? Miért álltatok le az Infacol-lal, ha az jó volt?
Mecsek baby nem feltétlenül jó, sok babánál pont ellentétes hatása van, mint amit vársz tőle.
A te étrendedben volt esetleg változás? Ez se mindegy.
Köszi a segítséget.
Anyatejet kap csak, 3 óránkét eszik. Az Infacolt azért hagytuk abba, mert a védőnő szerint 3 hónapos korig tanácsos használni.
Tegnap előtt vettünk szélcsövet, meg Espumizan cseppeket. A szélcsövet egyszer használtuk, segített. A cseppek is hatnak, úgy érzem, mert tegnap este már semmi gond nem volt.
Anyatejes babánál ne avatkozz be a kakilásba! Az se baj, ha napokig nincs kakija! A védőnőd egy újabb díszpéldány (Istenem, nem is értem, hogy lehet ennyi korlátolt ember a földön, ráadásul védőnői minőségben!) - nyugodtan add az Infacolt a kicsinek, ha használ, ugyanis nem gyógyszer, csupán a levegőbuborékokat segít összegyűjteni és kijuttatni a pociból, hogy ne feszüljön, ne fájjon a babának. Mivel nem gyógyszer, nyugodtan adhatod - nekünk a gyerekorvos is ezt javasolta, hogy ezt kapja, amíg szükséges.
A bevált módszerekről nem szabad lemondani azért, mert egy inkompetens barom hülyeségeket beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!