Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tud kakilni kislányom mit...

Nem tud kakilni kislányom mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 napja nem volt kaksi 11 hós nem anyatejes tápi van reggel meg este és napközben főtt étel és gyümi, nem tudom már mit tegyek volt már szilva, kamillatea, hőmérőzés, de sajnos eddig semmi nem segített nagyon fáj a pocija segítsetek
2012. máj. 4. 11:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Lavelocal szirup

szilváskenyér +tej

2012. máj. 4. 11:32
 2/16 anonim ***** válasza:
sok sok folyadék rostgazdag táplálkozás sok gyümi
2012. máj. 4. 11:32
 3/16 anonim ***** válasza:
Gyors segítségnek glicerinkúp, utána több folyadék és gyümölcs. PErsze ezt könnyű mondani, ha nem akar enni inni, de próbálkozni kell. Nálunk is volt ilyen időszak. Ha nem javul tápszerváltást is meg kell próbálni. A kúphoz nem szokik hozzá ha nem használjátok minden nap, és könnyít rajta, ne félj használni!
2012. máj. 4. 11:34
 4/16 anonim ***** válasza:
A kamillatea csak cukrosan hajt, amúgy szárít, úgyhogy óvatosan vele.
2012. máj. 4. 11:34
 5/16 anonim ***** válasza:

ORVOS!!!

És mivel péntek van, minél hamarabb, mert hétvégén az ügyelet nem mindig elég alapos.

2012. máj. 4. 11:35
 6/16 anonim ***** válasza:
Ugyan mi a francnak kellene orvoshoz vinni emiatt. Ha a bélcsavarodás miatt gondolod, akkor hidd el már rég ott lennének, mert úgy üvöltene hogy anyuka nem ülne ide írogatni. Minek kell rémísztgetni egy kis szorulás miatt.
2012. máj. 4. 11:39
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nagyon sokat iszik naip 7-8 deci víz, tea.

A kamillateát 2 kk cukorral csináltam meg neki az egy decit úgy olvastam a neten, délután rendel nálunk a doki ha addig nem lesz kaksi akkor leviszem addig kipróbálom a Lenovac ot remélem jól irta :D a szilvát nem nagyon bírja ezért csak én is keveset mertem neki adni azt is úgy hogy leszedtem a külső réteget róla enni nem sokat eszik mostanában, jön neki megitn egy foga ez a 3. az első 2 fognál híg volt a széklete, elképzeltehő hogy most meg amiatt lenne szorulása? A dokinő mit tud vele csinálni ha nem lesz kaki?

2012. máj. 4. 11:42
 8/16 A kérdező kommentje:
azért nem hiszem hogy kis szorulás lenne az hogy 3 napja nem kaksizik egyáltalán viszont ugyan anyit eszik mint szokott, és a szkott menyiségnél napi egy teli kaksis pelust prudokál van amikor 2 őt. Azért ültem most ide írni mert végre elaludt és itt legalább tudnak mondani valamit mert a védőnő csak anyit mondott hogy ha 5 napig nem kakil akkor vigyem be a sürgősségire
2012. máj. 4. 11:51
 9/16 anonim ***** válasza:

Minél több mozgás friss levegőn. Most jó idő van, próbálj vele kimenni egy olyan helyre délután, ahol le tudsz teríteni egy plédet, hadd másszon kedvére. Ha ez nem megy, tornáztasd otthon finoman. Meleg fürdő is segíthet.

Egyébként nekem, ha kérdésem van, fel szoktam hívni a közelünkben lévő patikát, mindig nagyon készségesen segítenek. Természetesen akkor, ha nem olyan a helyzet, ami már orvost kíván. De 3 napos széklet kimaradás még nem vészes, viszont a patikus el tudja mondani, hogy ő mit ajánl.

2012. máj. 4. 11:59
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

A patika pont az utcánk elején van elsétálunk és megkérdezem őket hátha tudnak valamit ajánlani remélem mostmár lesz kaksi mert nagyon nyügös, ami érthető hisz én is az lennék ha nem tudnák kaksizni :(

2012. máj. 4. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!