Ez már csavargásnak számít? Sokan furcsán néznek rám.
A 14 hós fiammal délelőtt 9 körül (most mióta ilyen melegek vannak) elmegyünk a boltba, ügyet intézni, stb. kb. 10-ig, mert fél 11-kor alvás van otthon. Ezután délután két alvás között, amikor a legmelegebb van, nem viszem ki, vagy max. kimegyünk az árnyékos parkba egy fél órára kapirgálni a homokot, ha nagyon nem bírok vele.
Majd amikor ébred, és elviselhető kezd lenni a meleg (5 óra körül) elmegyünk babakocsival a mamához, és este még hazafelé megállunk a parkban egy háromnegyed órára játszani (kb. 7-ig).
Nálunk nincs játszótér, otthon az udvarra egész nap odatűz a nap, és nincs árnyék, ergo oda nem vihetem ki. Viszont odabent megőrül... vagyis engem őrjít meg, ráadásul folyton menne kifelé játszani.
Kis település, így van akivel egy nap kétszer-háromszor is összefutok ezáltal. Néha már furcsán néznek rám, azt látom a szemükben, hogy ez a nő a gyerekével egész nap csak csavarog... és sokszor én is így érzem, pedig csak kielégítem a gyerek mozgás iránti vágyát. Ugye ez nem elítélendő? Más is sétál/levegőzik ennyit a babával?
Nincs üldözési mániád?:-)
Nagyon jól csinálod, szuper anya vagy, csak így tovább!:-)
Én az ellenkezőjét látom . lakótelep egy hinta volt már azt is sikerült egyeseknek tönkretennie igy elvitték . semmi más sincs szv. max a földre lehet leülni . sokan egyáltalán nem viszik le a babát se a nagyot se sétálni .
tehát ha véleményt szeretnél hallani inkább Te vagy az ideális anya mint aki bezárkózik . és nyilván az idegeid is jobban ki vannak simulva mint akinek a gyerek ott duruzsol hogy anya menjünk ki stb.
amúgy én is vinném .... 4 km-re van is egy játszótér :P
De dinka vagy :-D Ha furcsán néz rád, nézz vissza még furcsábban...:) Egyáltalán nem csavargás ez. Én majdnem ugyanezt csinálom, csak annyi előnyöm van, hogy mi kint tudunk dekkolni az udvaron, árnyékot csinálok mindennel. Délelőtt alvás után megyünk biciklizni, kaja, kert, kert, alvás, kaja, bicikli...délután van hogy 5-től 7-ig kint vagyunk az utcán, én tolom ő meg visít úgy élvezi :-) Rám két kiscsaj néz mindig furcsán...gondolom nem láttak még gyereket, vagy triciklit, vagy anyukát, vagy a hármat így egyszerre.
sz.rd le!
En is szívesen sétálnék ennyit a gyerekkel, de munkába járok.
Délelott és kora délután apával volt kint. Ebben a hoségnen délelott kint apával, 4-kor érek haza, átoltozok, eszek és irány az anyukámhoz és utána a játszotér. Nekem is jot tesz a sok ulés után. Tehát olyan 5-7-ig csavargunk. A munkámat meg megcsinálom alvás után 9-ig vagy hétvégén. Ugy sem csinálja meg helyettem senki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!