Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit csinálnátok (férj?

Ti mit csinálnátok (férj?

Figyelt kérdés

Bocsánat hogy ide irom le de teljesen padlon vagyok és jönne egy kis segítség.

van egy 20 hónapos kislányom (még jo hogy nem beszél, de mi lesz a későbbiekben)

a férjem mióta felvitte isten a dolgát (előléptetés)

azóta teljesen abnormális.

semmi se jo neki itthon. hanem vasalom ki az ingét ordít, ha nem mosogatok el ordít,voltunk 2 napig a szüleinél nem akartam lefeküdni vele mert hulla voltam mindennek elhordott.

reggel meg akarta határozni mit mondjak az apjának. és tegezzem a szüleit(amit nme szeretnék ezt vagy megértik vagy nem)

eszébe nem jutott hogy a két nap altt kb 5 percre kettesbe elmenjünk sétálni.

azt vettem észre magamon hogy már félek töle és azt várom mikor megy már dolgozni

semmit nem segít itthon de semmit de mindent elvár.

ha véletlenül a kislányt odaadom fürdesse meg ehhez neki semmi kedve.

ha azt mondom elmegyek egy fél órára biciklizni egyedül akkor miért akarom rá dumálni agyereket amikor ő gépezik

Mit csináljak? mondjátok meg. a tiszteletnek semmi nyomát nem mutat felém

egy évbe egyszer vesz virágot és ennyi, se ajándék se semmi.

mit csináljak??

keressek már most munkát vagy menjek el tanfolyamra és adjam bölcsibe a gyereket?

ti mit tennétek????

2012. máj. 2. 08:09
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
minden helyre jött. kibékültünk megbékélt .!! többé nem fogja felemelni ránk a hangját!
2012. máj. 18. 12:20
 32/34 anonim ***** válasza:
Szorítok,hogy tényleg így legyen.De ha bármi van,írj!
2012. máj. 18. 21:11
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Ünneprontó leszek! Megint bedőlsz neki, csak idő kérdése és megint bántani fog! Ezek az emberek így működnek. Ugye téged is bántalmaztak gyerekként? Mindketten segítséget kellene, hogy kérjetek szakembertől. A párodnak is.

Bocsánat a negatívért...

2012. máj. 19. 08:40
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy bántani fogja.Aki egyszer üt,az ütni fogja máskor is :(
2012. máj. 19. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!