Ti mit csinálnátok (férj?
Bocsánat hogy ide irom le de teljesen padlon vagyok és jönne egy kis segítség.
van egy 20 hónapos kislányom (még jo hogy nem beszél, de mi lesz a későbbiekben)
a férjem mióta felvitte isten a dolgát (előléptetés)
azóta teljesen abnormális.
semmi se jo neki itthon. hanem vasalom ki az ingét ordít, ha nem mosogatok el ordít,voltunk 2 napig a szüleinél nem akartam lefeküdni vele mert hulla voltam mindennek elhordott.
reggel meg akarta határozni mit mondjak az apjának. és tegezzem a szüleit(amit nme szeretnék ezt vagy megértik vagy nem)
eszébe nem jutott hogy a két nap altt kb 5 percre kettesbe elmenjünk sétálni.
azt vettem észre magamon hogy már félek töle és azt várom mikor megy már dolgozni
semmit nem segít itthon de semmit de mindent elvár.
ha véletlenül a kislányt odaadom fürdesse meg ehhez neki semmi kedve.
ha azt mondom elmegyek egy fél órára biciklizni egyedül akkor miért akarom rá dumálni agyereket amikor ő gépezik
Mit csináljak? mondjátok meg. a tiszteletnek semmi nyomát nem mutat felém
egy évbe egyszer vesz virágot és ennyi, se ajándék se semmi.
mit csináljak??
keressek már most munkát vagy menjek el tanfolyamra és adjam bölcsibe a gyereket?
ti mit tennétek????
Ünneprontó leszek! Megint bedőlsz neki, csak idő kérdése és megint bántani fog! Ezek az emberek így működnek. Ugye téged is bántalmaztak gyerekként? Mindketten segítséget kellene, hogy kérjetek szakembertől. A párodnak is.
Bocsánat a negatívért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!