Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit csinálnátok (férj?

Ti mit csinálnátok (férj?

Figyelt kérdés

Bocsánat hogy ide irom le de teljesen padlon vagyok és jönne egy kis segítség.

van egy 20 hónapos kislányom (még jo hogy nem beszél, de mi lesz a későbbiekben)

a férjem mióta felvitte isten a dolgát (előléptetés)

azóta teljesen abnormális.

semmi se jo neki itthon. hanem vasalom ki az ingét ordít, ha nem mosogatok el ordít,voltunk 2 napig a szüleinél nem akartam lefeküdni vele mert hulla voltam mindennek elhordott.

reggel meg akarta határozni mit mondjak az apjának. és tegezzem a szüleit(amit nme szeretnék ezt vagy megértik vagy nem)

eszébe nem jutott hogy a két nap altt kb 5 percre kettesbe elmenjünk sétálni.

azt vettem észre magamon hogy már félek töle és azt várom mikor megy már dolgozni

semmit nem segít itthon de semmit de mindent elvár.

ha véletlenül a kislányt odaadom fürdesse meg ehhez neki semmi kedve.

ha azt mondom elmegyek egy fél órára biciklizni egyedül akkor miért akarom rá dumálni agyereket amikor ő gépezik

Mit csináljak? mondjátok meg. a tiszteletnek semmi nyomát nem mutat felém

egy évbe egyszer vesz virágot és ennyi, se ajándék se semmi.

mit csináljak??

keressek már most munkát vagy menjek el tanfolyamra és adjam bölcsibe a gyereket?

ti mit tennétek????

2012. máj. 2. 08:09
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Állj a sarkadra ! Persze hogy nem tisztel ha te sem becsülöd annyira magad hogy kiállj az érdekeidért !
2012. máj. 2. 11:36
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kicsit erőszakold meg magad, és állj szembe vele. Mondjuk én nem javaslom, hogy a gyerek előtt kiabáljatok, vitázzatok egymással, mert azzal nagyon sokat ártasz neki. Próbáld meg először (akár többször is) szépen megbeszélni a dolgokat. Vázold fel, hogy mi az, ami neked nem tetszik, kérdezz tőle, hogy neki mi az, ami nem tetszik, hátha együtt meg tudjátok oldani a problémát. Ha viszont 2-3 próbálkozás után sem tud változtatni, akkor hagyd ott őt, mert semmi értelme nem lesz folytatni.

Csak a gyerekedet óvd meg ettől! Remélem azért kezet még nem emelt rád!? Vagy igen?

2012. máj. 2. 14:17
 23/34 A kérdező kommentje:
... kétszer de csak megütött...
2012. máj. 2. 16:05
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltam, hogy bántalmazott! Nincs olyan, hogy "csak" megütött. Ez ugyanúgy családon belüli erőszaknak számít, mint ahogyan a verbális terror is. Segítségre van szükséged, hogy lépni tudj!

www.nane.hu

2012. máj. 2. 16:40
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy "csak megütött". Egyrészt mindig így kezdődik, másrészt (amit én anno nem hittem el, amíg a saját bőrömön nem tapasztaltam) SOHA nem fog megváltozni! Az exem először engem is "csak megütött" néhányszor... Aztán fojtogatott, harapott, mart, volt, hogy kék-zölden mentem iskolába. Igen, ez a jóember még csak gimnazista volt, gondolj bele, milyen lesz később... Kérlek, kíméld meg a gyerekedet attól, hogy ilyen családban kelljen felnőnie!
2012. máj. 2. 17:24
 26/34 anonim ***** válasza:

Az elején mikor olvastam a kommenteket még azt akartam írni,hogy ülj le vele megbeszélni,próbáljátok meg helyrehozni ezt a házasságot...de ahogy a végén írtad.hogy megütött....

EMBER ,menekülj amíg csak látsz a gyerekeddel együtt!!!!Könyörgöm ne tedd ki ilyennek a gyereked,igenis kutyakötelességed normális körülményt biztosítani neki,ez pedig nem az!!!Az ilyen emberek SOHA nem változnak meg(lásd az előző válaszoló hugának sztorija),ennél még az is jobb ha egy 1 szobás albiban tengődtök gyedből a kislányoddal de BOLDOGAN és nem lelki terrorban.

KOMOLYAN MONDOM:MENEKÜLJETEK!!

2012. máj. 2. 23:49
 27/34 anonim ***** válasza:

Ez most komoly, azok után, hogy megütött, te még ott élsz vele egy fedél alatt? Mire vársz? Talán arra, hogy a gyerekedet is megüsse vagy téged hülyére verjen???

Bocsánat a kiakadásért, de nem tudlak megérteni, miért vagy még mindig vele?

Ha megütne egy pasi, még egy létgtérben sem tudnék vele tartózkodni, nemhogy lefeküdni vele meg a ruháit vasalgatni...Mennék azonnal feljelenteni, nem szórakoznék, az tuti.

2012. máj. 3. 14:48
 28/34 anonim ***** válasza:

Mit keresel még mindig vele????Ennyire buta vagy????

Elmondom neked,hogy anyósomat is verte a férje.Először csak egy pofon,majd később több.És az én férjem ezt látta,meglátta véletlenül,és hidd el,örökre tönkre vágja az ember lelkét.Te mit akarsz a lányodnak????????Milyen életet???Már rég el kellett volna menned,akárhova!!!

2012. máj. 4. 08:39
 29/34 anonim ***** válasza:
A kommenteket nem olvastam el.Ez lelki terror amit veled csinál.Tudom nagyon nehéz egyedül gyerekkel.De menekülj ebből a kapcsolatból!Lesz majd aki igazán szeret!!!
2012. máj. 18. 10:57
 30/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság veletek?

2012. máj. 18. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!