Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tehetek ha én nagyon...

Mit tehetek ha én nagyon szeretnék bébit 27 évesen és a barátom mindíg csak kifogásokat talál ki, hogy még várjunk ezért és azért? Meddig várjak még, hogy neki minden megfeleljen?

Figyelt kérdés
Pánikban vagyok,hogy nemsokára 30 éves leszek és kifutok az időből.Mindíg a pénz az akadálya.Vonuljak zárdába, ha már ennyire reménytelen a bébire való vágyam?

2012. máj. 1. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért még nem futsz ki az időből... Beszéld meg vele, hogy csak most nem akar még, vagy később sem, mert akkor bizony el kell gondolkodnod. De az, hogy biztos hátteret akar nektek teremteni az jó, mert felelősségteljes. :)
2012. máj. 1. 17:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Beszld meg vele komolyan. Ha nem ugyanaz a jövőtervetek, akkor ideje továbblépni és nem rabolni egymás idejét. Ha tudtok egy dátumot kitúzni, kompromisszumot kötni, akkor szuper. De ne várj a csodára, mert sokszor nem jön el! L28
2012. máj. 1. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is beszeljetek meg. Ha gyereket vállaltok, azt mindkettőtöknek éreznie kell, hogy igen, jöjjön. Az időből egyáltalán nem futsz még ki, és nem is az a lényeg. A babának majd család kell és szeretet, mindegy mikor jön, ha mondjuk párod nincs még felkészülve.
2012. máj. 1. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is beszéld meg vele.Érvelj neki.

Párom se akart, majd beleegyezett.Lehet, hogy ő is fél az ujtól. Sajnos 22 hetesen halva született a kislányunk, ezután ő mondta, hogy próbáljuk meg mégegyszer. Mondjuk mi majdnem szétmentünk, az esküvő a baba halála miatt lemondtam, de ő mégis el akart venni, pedig egy roncs lettem. Most 31hetesek vagyunk 29 éves pedig én. Tavaly lett volna az első.

Nem vagy elkésve, de tudom, hogy érzel. Mindenféleképp beszélj vele. Nekem is azt mondogatta a párom, ha majd kész lesz a ház. Akkor soha nem lenne babánk, ha én arra várok. Már kész van 2szoba, konyha, fürdő, mi kell még? A többi meg apránként meglesz. Olyan sose lesz, hogy minden megfelel az embernek. Mond meg neki.

2012. máj. 2. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!