Más babája is teszi a szájába amit talál?
11 hós lányom miota megtanult egyedül falatokat rakosgatni a szájába, azota bármit talál a földön, azt azonnal dugja a szájába. szinte folyamatosan lesni kell minden mozdulatát akár hova megyünk, meg itthon is. Legyen az szösz, morzsa vagy bármi. Nem győzök halászni a szájában szegénynek. ha pedig talál vmit és elveszem,próbálom magyarázni, hogy nem ennivaló, akkor olyan hisztit csap, hogy zeng a ház.
Nyugtassatok meg, hogy hamar elmúlik.
Nem tudom, mikor múlik el, de az én fiam is csinálja. 1 éves, "mindenevő":) Szösz, papír, morzsa, minden jó, csak a szájába tehesse.
A lányom 3 éves, soha nem csinálta...
Nem tudlak megnyugtatni, nálunk legalábbis nem múlt el hamar.
A fiam 15 hónapos, és sokszor csinálja még mindig. Ez és a dobálás idegesít egyedül ebből a korszakából, különben tök ideális (lenne) minden.
Az én 15 hónapos lányom a tubusos krémekre, és a fogkrémekre van rákattanva. Mindegy neki csak szopizni lehessen (amúgy még bőszen cicizik éjjel-nappal, tehát nincs hiánya :))
Már zárjuk a fürdőszobát, mert mindenki fogkeféjét elveszi (a mosdó alá teszi a kisszékét és így eléri a polcot).
A fiam ennyi idősen újságevő volt. A legnagyobb lányunkat sosem érdekelte ami a földön van, max. annyira, hogy minden szöszt felcsipegessen és kidobja a kukába.
A pici lányunk is előszeretettel dob ki mindent a szemétbe amit úgy ítél meg, hogy odavaló, így rendszeresen kell belenéznünk a kukába. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!