Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája is teszi a szájába...

Más babája is teszi a szájába amit talál?

Figyelt kérdés

11 hós lányom miota megtanult egyedül falatokat rakosgatni a szájába, azota bármit talál a földön, azt azonnal dugja a szájába. szinte folyamatosan lesni kell minden mozdulatát akár hova megyünk, meg itthon is. Legyen az szösz, morzsa vagy bármi. Nem győzök halászni a szájában szegénynek. ha pedig talál vmit és elveszem,próbálom magyarázni, hogy nem ennivaló, akkor olyan hisztit csap, hogy zeng a ház.

Nyugtassatok meg, hogy hamar elmúlik.

2011. márc. 24. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mikor múlik el, de az én fiam is csinálja. 1 éves, "mindenevő":) Szösz, papír, morzsa, minden jó, csak a szájába tehesse.

A lányom 3 éves, soha nem csinálta...

2011. márc. 24. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Minden gyerek ezt csinálja! Idő kell,amikor leszoknak róla. Még mindig ez a jobb,mint amelyik az orrába-fülébe dugdossa a dolgokat.
2011. márc. 24. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
lánykám 8 hónapos de miota rendesen "tudja használni" a kezeit mindent az ég világon a szájába vesz.nekem is állandoan résen kell lennem.... egyszer talán abbahagyják...
2011. márc. 24. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudlak megnyugtatni, nálunk legalábbis nem múlt el hamar.

A fiam 15 hónapos, és sokszor csinálja még mindig. Ez és a dobálás idegesít egyedül ebből a korszakából, különben tök ideális (lenne) minden.

2011. márc. 24. 21:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom,16 hónaposak és az udvaron,kertben amit találnak falevelet,csigaházat(néha lakójával együtt),kavicsokat,mindent a szájukba akarnak venni:( Folyton résen kell lenni,szerencsére most már tanulgatják,hogy azért ez nem így megy..
2011. márc. 24. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én 15 hónapos lányom a tubusos krémekre, és a fogkrémekre van rákattanva. Mindegy neki csak szopizni lehessen (amúgy még bőszen cicizik éjjel-nappal, tehát nincs hiánya :))

Már zárjuk a fürdőszobát, mert mindenki fogkeféjét elveszi (a mosdó alá teszi a kisszékét és így eléri a polcot).

A fiam ennyi idősen újságevő volt. A legnagyobb lányunkat sosem érdekelte ami a földön van, max. annyira, hogy minden szöszt felcsipegessen és kidobja a kukába.

A pici lányunk is előszeretettel dob ki mindent a szemétbe amit úgy ítél meg, hogy odavaló, így rendszeresen kell belenéznünk a kukába. :)

2011. márc. 24. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Kislányunk állandóan ezt teszi... minden a szájában landol, újságpapír, földön szösz, morzsa, kint földes falevél, elszáradt virág stb. ... 10 hónapos, lassan járni kezd, nem tudom mi lesz, állandóan rá kell lesni, otthon már mindent elpakoltunk, de kint az udvaron ezt nem lehet :(((((((( ... csak remélhetem, hogy nem jön rá arra, hogy az orrába és fülébe is lehet tárgyakat dugni...
2011. márc. 25. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!