Tejet vagy Junior italt adtok 1 év fölötti kisgyermeketeknek?
Köszi mindenkinek aki írt, nekem minden válasz hasznos volt ami a kérdésemre válaszolt, nem pontoztam senkit, mert a véleményetekre voltam kíváncsi. De hogy ebből a sok dologból mi a jó... Hát nem tudom, de tény, hogy amit írtatok abból lejött,hogy mindkét tábornak igaza van.
A tej mellett döntök, ha nem lesz tőle baja, de abból is keveset kap, mert még szopik. Inkább csak reggel kap.
Kedves 85%-os felháborodott anyuka!
Dolgoztál már tejiparban,hogy tudod miből van a bolti tej??,Mert elárulom akkor hogy az is igazi tej,ami tehénből lett,csak pár eljáráson túl esett,és való igaz vizezett,de attól még jó.Vagy az almalé is rossz,ha adok hozzá egy kis vizet???De aki meg szkeptikus az adjon házit!Megjegyzem nem gond,ha te tápszert adsz,add azt,de ne mondj hülyeségeket a bolti tejről.
Én nem adok neki immunerősítőket,és még beteg sem volt soha...
Azt sem gondolom,hogy a tápszer a jobb...
Én azt gondolom azért van benned ez a túlzott aggódás,mert koraszülött volt.Ha az enyém az lett volna,lehet én is ezt tartanám jónak.
Mindegy,én nem veszekedni akarok,csak szerintem a tápszer csecsemőnek való anyatej hiányában,és nem 1-2-3 éves gyerekeknek.
Minden jót!
van bennem túlzot aggódás az tény. de ha nem lett volna korababa, akkor is ezt vallanám. tudod én azt mondom ha olcsóbban kapok valamit ami ugyanolyan jó mint a másik, vagy még jobb is, akkor minek legyek a saját pénzem ellensége? ez persze rám igaz mert felőlem mindenki azt ad a gyerekének amit akar.sajnos az én lányom már kétszer volt nagy beteg és a mai napig vérszegény, vashiányos, nem tudunk leállni a vascseppel sem, mert egyből leesik neki a szint. ezért is vagyok a tápszer mellett mert ha csak kicsit is, de van benne vas is és még ami kell.
a tápszer majd 10 napra elég a lányomnak. és mindössze 645Ft :)
én sem akarok vitázni, mindenkinek szíve joga, csak nem szeretem azt ha valakit a mélybe taszítanak csak mert más elvet vall.
:) szép estét :)
1 éves kora óta tejet kap.
Nyugodtan add a tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!