Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejet vagy Junior italt adtok...

Tejet vagy Junior italt adtok 1 év fölötti kisgyermeketeknek?

Figyelt kérdés
Kisfiam 15 hónapos, és már 3x kapott tejet, nem volt tőle semmi baja. Mégis sokan adnak tápszert babájuknak, miért? Az jobb? Én is elbizonytalanodtam, h inkább azt kéne adnom. Ti mit mondtok? Eddig anyatejes volt.
2012. ápr. 30. 21:38
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
15%
A tejital-lobbi pontozgat keményen :D
2012. máj. 1. 08:30
 22/37 anonim ***** válasza:
15%
Csak így tudja magát kifejezni:D
2012. máj. 1. 08:33
 23/37 anonim ***** válasza:
Az én lányom még csak 9 hós, tápszeres, de 1 éves korára tervezem a tejet és a tejes dolgokat bevezetni.
2012. máj. 1. 08:46
 24/37 anonim ***** válasza:
A tejet jól teszed vezesd is be neki 1 éves kora után de a tejes dolgokat hamarabb kellene,én ilyen idősen már adtam nekik krémtúrót,joghurtot:))Ne hagyd magad a saját ösztöneid vezéreljenek ne ilyen hozzászólások mint amiket itt is olvashattál:)
2012. máj. 1. 09:05
 25/37 anonim ***** válasza:

Nem tudom ti mit lattok, de nem a tapszeresek vannak felpontozva.Ugye.

Nem abbol fedezem a gyerek vitaminszuksegletet, ezt senki nem gondolhatja komolyan.

Egyebkent velemenyt kerdezett a kerdezo, innentol mindwn valasz hasznos, nem ertem mit pontozgattok lefele.Az alaphangulatot pedig a kettes tejpartolo valaszolo adta meg.

De mindegy is, kar vitatkozni. Itt senki nem tudna meggyozni a masikat es nem is kell.

2012. máj. 1. 09:21
 26/37 anonim ***** válasza:
Jobban meg kéne nézni, hogy ki hány százalékot kapott, és utána mondani, hogy melyik oldal is pontozgatja a másikat. Nem értem, hogy miért kell ilyenen vitatkozni. Nem igazán érdekel, hogy ki mit gondol arról, hogy mit adok a gyerekemnek, de ide felesleges véleményt írni, mert általában nem is a kérdező pontoz, hanem az ellenkező oldal.
2012. máj. 1. 09:51
 27/37 anonim ***** válasza:
2-es vagyok:Hogy éééééén????Hisz csak a véleményem írtam és nem pontozgattam le senkit,mert én mindenki véleményét elfogadom mindaddig míg nem kezd sértegetni és gúnyolódni..remélem érthető vagyok,alisa tejpárti:)))
2012. máj. 1. 12:05
 28/37 anonim ***** válasza:

Megint elszabadultak az indulatok. :) Mindig ez van, ha a tej bevezetéséről kérdez valaki. :) Gondoltam, hogy le leszek pontozva, ha leírom, hogy másfél évesem tejitalt kap. Azért válaszoltam, hogy a Kérdező több oldalról is megvizsgálhassa a kérdést. Nem hiszem, hogy ez a hasznos, vagy nem hasznos kategóriába tartozik. Na mindegy...

És, hogy a tápszer mű dolog? Mert a bolti tej meg annyira természetes! Na ja!

Már csak arra lennék kíváncsi, hogy a Kérdező végül, hogy döntött?! :)

6-os voltam.

2012. máj. 1. 13:39
 29/37 anonim ***** válasza:
A bolti tej azért van károsnak beállítva mert a tápszergyártók érdeke ez.Aki dolgozott már tejiparban az nagyon jól tudja,hogy a bolti tej is teljesen "normális" tej,csak bizonyos eljárásokon megy keresztül,de ettől nem lesz mű.
2012. máj. 1. 18:10
 30/37 anonim ***** válasza:

én is le lettem pontozva ne aggódjatok, csak mert a koraszülött utógondozóban, avagy a fejlődésneurológián a vérszegény, vashiányos lányomnak inkább a tápszert ajánlották! és hülyeség mait ír valaki hogy ebből fedeznénk a vtamint a babának! akor minek szedtetek terhesen vitamint ha természetes módon is meg tudtátok volna enni? én mondjuk azt nem szedtem csak a fosavat! mégsem ugrottam neki idióta dolgokkal egy vitaminos kismamának. kívánom hogy sose legyen koraszülött, beteg, vagy más, bármely okból orvosi felügyeletre szoruló babátok és maradjatok csak meg a vizezett, tejre sem hasonlító bolti "tejnél".

s hogy lobbi a tápszer? meglehet, de akkor lobbi a Nesquik kakaópor is amit adtok a gyereknek, meg a danone meg a társai...ugyan már,nehogymár megakarjátok szabni ki mit adjon a gyerekének!!

a gyerekem is kap tejfélét, tejet is ritkán, ma pl. tejbegrízt evet.

akik annyira lepontozzák a tápszert és azt mondják csak lobbi, írja már le mit is tartalmaz a bolti tej??? s akkor megnézzük miben mi is van.

Gabika-te meg aztán le tudod szólni azokat akik nem azt vallják amit te. legyen az szoptatás, táplálás, bármi más. s igen, én kóstoltam már a lányom tápszerét. sőt, van olyan ismerősöm akinek epéje nem bírja a tejet, hogy ilyen tápszert iszik...mert szerinted a bolti tej nem műkaja? ..nevetséges

én itt lezárom részemről a vitát!!!nem érdekel hogy pontoznak le vagy fel, a lányom két éves koráig tápszert kap reggel este....majd aug-ban kezdem felváltani a tápszert tejjel, azaz az arányt, hogy a bölcsiben megigya majd a tejet.

mindenkinek szép napot és kérném ne térítsünk meg másokat a saját szemléletünk szerint.

2012. máj. 1. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!