Becsaptak közületek valakit külföldről, Angliából küldött, olcsóbb Stokke babakocsival?
22,05-ös
Olvass pontosan, nem előre kell utalni, szó nincs róla, és ennyire naiv sem vagyok...no comment :D
Kedves Kérdező, én nem látom olyan tragikusnak a helyzetet, mint itt egyesek, ellenben megértelek.
Szerintem, ha tisztázottan ellenőrizheted a csomagot és nem előre kell fizetni, próbáld meg, illetve, ha én ilyen kocsit szeretnék, megpróbálnám. Tényleg jóval olcsóbb, és ha ilyen honlapjuk van, azt a Stokke-nak semeddig nem tart felfedni. Tehát nem hinném, hogy illegális "szarról" van szó.
Írd meg légyszi, hogy hogy döntöttél!
Oké, köszi, én sem látom tragikusnak a helyzetet, természetesen utánajárok, mielőtt megrendelem.
Ha hamis, azon nem szerepelnek a Stokke logói, nem?
Aliéktól én sem rendelnék, de korántsem róluk van szó. :))
Várom a Stokke válaszát.
Sziasztok!
Nagyon érdekelne hol lehet jó áron stokke babakocsit venni!!A kérdező hol látta olcsón? :)
Köszi
Helló :)
Én végül nem rendelek, szerintem -erre jutottam- nem eredeti Stokke, bár írják, h Made in EU, attól még lehet hamis Stokke.
www.babyavenuestores.co.nr
Ha valaki rendelne, várom a fejleményeket! :)
Ne fizessetek előre, tudnak más megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!