Stokke babakocsi olcsóbban Angliából, külföldről?
Én csak annyit tudok ehhez hozzászólni, hogy barátnőméket így csúnyán átverte egy ember.
Neten hirdette magát, hogy behozza ezeket a kocsikat Németországból jóval olcsóbban. Lelépett a pénzzel, a feljelentés után kiderült, hogy nem ők voltak az egyetlen károsultak.
Nem is értettem a barátnőmet, hogy mehetett bele egy ilyen kétes üzletbe, soha nem csinált ilyet,de jó kis tanulópénz volt nekik.
Ráadásul utólag már rájött, hogy nem is lett volna nekik jó ez a kocsi, földutcában, hegyen laknak.
Köszi, szegények.
Nem ilyenre gondoltam, csak átvételkor fizetek...
A stokke csak hivatalos partnereknél kapható, ezért nincs számottevő eltérés egyes országokban az árat tekintve. Nem hivatalos úton kétlen, hogy hozzá lehessen jutni. Mi a menket használtan vettük a Teszveszen, majd megvettük az egyik kiállítási darabot olcsóbban a Kikában, ráadásul aznap 10% kedvezmény volt mindenre, így a pink Limited Edition-t sikerült 230 ezerért megvenni mózessel, pléddel, napernyővel, pohartartóval.
Szerintem az ilyen lehetőségeket kell keresni ;)
keresem :D
használtra gondolok én is, nem sutyizásra :D
az szupi jó, jól jártál! mennyivel olcsóbb a kiállítési darab?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!