Becsaptak közületek valakit külföldről, Angliából küldött, olcsóbb Stokke babakocsival?
De a csomagot kibonthatom, mielőtt fizetek?
120 ezer körüli az ára.
Western Unionos fizetést kérnek, szóval nem konkrét utánvét.
Akkor kell fizetnem, ha megvan a csomagom, és minden rendben van.
Arra is gondoltam, talán butaság, nem lehet, hogy hamisítvány ilyen olcsón?
Ez az, és ez nem basic, complete.
Mit gondoltok?
Azt, hogy mindent kínában gyártanak,tehát velük vannak kapcsolatban,ezért ilyen olcsó.
Van egy ismerősünk,aki sok mindent hozat be onnan és eladja, na ő mondta hogy ez így működik.Ha egyesével lehetne tőlük rendelni, akkor mi is vettünk volna peg perego uno-t 80helyett 20ért....
Kedves Kérdező(és mindenki aki olcsó kínai "Stokke-t"akar venni!
Tudom nem az én dolgom,senkinek nem látok a pénztárcájába,de miért akartok gagyi,rossz minőségű,koppintott babakocsit venni?Kidobobjátok a pénzt a nagy semmire,lehet,hogy pár hónap múlva szétesik a kocsi...
Ha már "álmodoztok"a Stokke-ról,akkor miért nem veszitek meg az eredeti normális,valódi Stokke Xplory vagy Stokke Evo kocsit?
Ha meg nincsen eredeti Stokke-re pénzetek,akkor miért nem vásároltok egy olcsóbb,de minőségi márkás babakocsit?Persze nem a lengyel gagyi Bergonra,meg hasonló kocsikra gondolok.
Mi most vettünk egy Stokke Xplory babakocsit,Brendon áruházból,extrákkal,és higyjétek el megéri az árát,nemhiába ilyen árfekvése van ennek a kocsinak.Nem csak reklámhúzás mert valóban a jelenleg forgalomban lévő legjobb kocsi a világon.Most,hogy használjuk,már merem állítani ezeket!320.000ft volt extrákkal nagyon sokat spóroltunk rá,de legalább úgy tolom az utcán,hogy tudom,eredeti és a Brendon nem csapott be.
Ne vásároljatok sz@r utánzat babakocsikat!Ez olyan,mint amikor valaki villog az utcán a hamis Chanel vagy Louis Vuitton táskájával,közben aki ért hozzá,az látja,hogy kínai és nem eredeti.Vagy a hamisítvány adidas,Nike,stb termékek.Akkor inkább az olcsóbb eredeti termékek,mint egy gagyi nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!