Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mosható pelenkások segítséget...

Mosható pelenkások segítséget kérnék?

Figyelt kérdés

Vettem 2 db mosható pelenkát all in one-t. Viszont az a bajom vele, hogy a fiam elég sovány, vagyis kis formás combikái vannak, de nem elég vastag ahhoz, hogy a combjánál zárjon, így a pisi mindig kifolyik.

Esetleg ötlet? 7kg-nél is több már. A pelenka, amit vettem újszülött kortól tizen-akárhány kg-ig lehet használni.

2012. ápr. 29. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen fajta pelenka, esetleg azt elárulod? Hogyha egyméretes, vagys újszülöttkortól jó, akkor elöl kellene lennie 3 sor gombnak, azzal tudod a méretét szabályozni, a felső sort általában 7 kikló körül a középső patentba kell patentolni. Holnap lefényképezem, hogy mi hogy használjuk 8 kilósan. :)

De meglehet, hogy jelenleg ez a fajta a comb miatt nem passzol a babádra. Hogyha most nem is jó, az nem jelenzi azt h később sem lesz. Szeirntem nyugodtan próbálkozz több patentállásban (ha patentos), esetleg hajtogass bele egy tetrapelenkát vagy fél tetrapelenkát, hátha úgy hozzáillőbb lesz. A babák testfelépítése szerencsére folyamatosan változik, lehet, hjogy 1-2 hét és nem fog folyni.

De tényleg az lenne a jó, ha márkát írnál, mert van, ami kifejezetten derékra kell állítani, van, amit csípőre - és akkor máris nem folyik ;)

Egyébként patentos vagy tépőzáras?

2012. ápr. 29. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól is kifolyhat ha rossz mosószerrel mosod (vagy kézzel szappannal), vagy öblítőt használsz.

4-5 mosás után lesz jó nedvszívó.

A tépőzárat egymásra lehet tépőzárazni.

2012. ápr. 29. 22:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Patentos és a legkisebbre állítom, a derekánál már nem tudom jobban húzni, mert akkor a hasát nyomja.

Vaterán vettem újonnan. itt a link:

[link]

Mosódióval mostam, már 2x, lehet még többször is kell, és se öblítő se vasalás.

De a combjánál van hézag. Én is arra gondoltam, hogy várok még kicsit nő, aztán majd akkor használom.

Kipróbálásként vettem, nem akartam a pop in-t venni, de lehet az jobb lett volna, mert az árát úgy is behozza.

Köszi a fényképet majd!

2012. ápr. 30. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudtam ma fotózni sajnos... de szerintem nem is lenne rá szükség, lehet, hogy valóban jelenleg nem passzol a babádra. ÉRdemes tépőzáras záródásút venni, azzal nincs annyi gond

Folyhat azért is, mert most vagytok esetleg két combpatent-méret között, ez 1-2 hét alatt kiderül.

A popin azért is jobb, mert az csípőpelenka, vagyis a pocak mérete nem befolyásolja a záródást, illetve kifejezetten vékonyabb babákra illik. Ami még jó a vékonyka babákra és AIO, az szerintem a GroVia (www.mkbaby.hu) és a Bum Genius (ezen nagyon sok patent van, így kisebb az esélye a méretváltás miatti csordogálásnak)

Ó és most fedeztem fel a Charlei banana pelenkákast, amikek pedig a combnál illeszkedő részen belül lehet méretet változtatni, hát eddig ez a legjobb, amivel találkoztam!

A mamami.hu-t ismered? én ott kezdtem a mosható pelenkázást, még kölcsönözni is lehet jó pár helyen, és ebben is találhatsz segítséget :)

2012. ápr. 30. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!