1 évesnek adhatok kinder tejszeletet?
Figyelt kérdés
Tegnap volt a szülinapja és a dédi hozott neki 4 db-ot. Lesz tőle valami baja? Eddig még nem kapott csak túró rudit, de azt is csoki nélkül. A tegnapi túróhab tortából is evett egy kicsit, azt sem okozott eddig semmit. Nincs rajta kiütés, nem megy a hasa sem.2012. ápr. 29. 10:14
21/26 TeniTimi válasza:
Szerintem nyugodtan adhatsz neki tejszeletet, az én picikém imádja :)
(13 hónapos baba anyukája)
22/26 anonim válasza:
Kedves 19. válaszoló!
Én is egészségügyben dolgozom. Nálunk nem volt.
23/26 anonim válasza:
:)
Mert az összeset hozzánk hozzák/irányítják országos szinten (toxikológia).
24/26 anonim válasza:
Na jó, azért azt remélem, senki nem gondolta komolyan, hogy a tejszelet méz-tartalmától bárki is botulizmust kaphat????? :-)
(szintén eü-s)
25/26 anonim válasza:
Nem, ezt valóban senki nem gondolta :) Olvasd el a válaszokat - abból kiderül!
26/26 anonim válasza:
hmm.. 17 vagyok, van 3 testvérem, a legkisebb 2 éves. kb 8 hónaposan mindegyikünk le van fényképezve egy tábla csokival a kezében, meg is ettünk nagyrészt. ÉS MÉG MIND A 4 EN ÉLÜNK!! egyikünknek sem lett soha semmi baja semmilyen csokitól.. édesanyám bölcsis gondozónő, tehát.. -.-""apukám szintén eü. be dolgozik.. merje bárki azt mondani hogy hülye a babákhoz rossz anya stb.. könyvekböl netről szedett baromságok.. -.-" rémisztgetik az embert ahogy tudják, ez persze mind csak reklám.. ugye, minek vennéd meg az olcsóbb tejet a boltban a másfél éves gyermekednek, mert tejallergia stb DE ITT VAN A JÓ DRÁGA TÁPSZERÜNK, VEDD MEG, és 100% ban biztos lehetsz benne, hogy ettől még lehet a tejre allergiás a gyereked..ez egy ilyen dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!