Most én reagálom túl, vagy más szerint is bunkó dolog, hogy anyósom közli, hogy jövőhéten jön az unokájához és az egész napot nálunk tölti?
Kérdező,én maximálisan igazat adok neked.
Valóban úgy illó,hogy megkérdezi és nem kész tényként közli.
Ez attól függ milyen az anyósod és milyen vele a kapcsolat.
Pl nálunk a családban, ha tesómhoz bejelentkezik az anyósa, akkor idegbajt kap, viszont ha hozzánk jelentkezik be, mi örülünk neki!! :) Nekem egy nagyon rendes anyósom van, tesómnak meg egy hárpia...
:)
Szia!
Hasonló a helyzet nálunk is.Meg tudlak érteni.Engem zavar,ha kijelentik Anyósék,hogy jönnek,és még csak meg sem kérdezi,hogy esetleg ráérünk-e.Számomra ez bosszantó.Náluk ez természetes,ugyanis úgy vannak vele,h anno segítettek a férjemnek anyagilag,h meg tudja venni a lakást,és úgy gondolják joguk van mindenhez...:-(
Szerintem meg nem azért,ugyanis így közli:
- Szerdán megyek az unokámhoz!!!!
Szóval, ha jó,ha nem,ő jön!!!
Sajnálom,de én fennakadok,mert udvariasságra neveltek a szüleim,és még a saját anyám sem kijelenti,hanem megkérdezi,hogy szerdán jó-e nekünk????
Én sem közlöm anyósommal,hogy: na vasárnap sült csirke legyen krumplipürével!!!
Mert ilyen alapon akkor ez is elfogadható,és nem udvariatlanság igaz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!