Kisbabámnak tejkiütéses volt az egész arca, és a hajas fejbőre is. Az arca már rendbe jött, csak nagyon hámlik még. A fejbőrén is hámló sárgás dolog van, ugye ez nem a koszmó hanem csak a kiütés, mint az arcán volt amikor múlt el?
kedves kérdező!nálunk ugyanez volt a helyzet, és a doktornőnk mikor először látta a kis pöttyöket mondta h a tejtől van. aztán a kis pöttyök összeolvadtak vöröses foltokká és hámlottak ahogy te is irtad.ekkor visszavittem és mondta h ez ekcéma. a fejbőrén is az van.(ha sárgás az koszmó,az is volt de ettől nem kell megijedni,majd minden babának van,nem azt jelenti h koszos v h nem vigyáztál rá)
az ekcámára meg azt mondta az orvos h remélhetőleg kinövi,4.5hós, eddig 2x volt iylen az arcikája,mindig szépen rendbejött utánna a bőre. körömvirág krémmel kendd be vékonyan, nekünk nagyon bevált.(a fejét én nem kentem semmivel,de irt fel rá az orvos Elocom oldatot,ha csunyább lenne de nem lett szerencsére)
22:07es vagyok!
én sem örültem mikor a doki mondta h ekcémáról van szó,de a tejkiütéses arc nem hámlik!nálunk is 2x volt ilyen, csak a pofikáján, s azóta sem. nagy valószinüséggel kinövi:)
minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!