Anyukák szerintetek baj, hogy ilyen idősen felkel enni egy baba?
Figyelt kérdés
Már többször olvastam a válaszolók között, hogy 5-6 hónapos babájuk még egyszer felkel enni, EZÉRT írt fel az orvos Sinlacot nekik. Miért baj ha még felkel? Az én kisfiam 5 hónapos múlt, tápszeres, 8,5 kg, ennek ellenére még felkel hajnali 4-kor enni. Félreértés ne essen, én is szeretném ha átaludná az éjszakát, de ha neki még erre szüksége van akkor megteszem, majd ha 1-1,5 évesen is enni akar éjjel akkor már én is kipróbálnék dolgokat de addig nem erőltetem rá. Holnap megyünk oltásra kíváncsi vagyok nekünk mit fog mondani az orvos.2012. ápr. 25. 15:44
1/3 anonim válasza:
En is lattam a kerdest, nekem is furan jott le. Olyan, mintha betegseg lenne a keles es az orvos ezert irna ra gyogyszert. Teljesen normalis, ha kel meg. :-) persze, ha fel orankent ebredne az ehsegtol, az mas, de ez szerintem boven belefer. :-)
2/3 anonim válasza:
Szerintem semmiképp nem baj,inkább az orvossal van.Az én kisfiam az első kb.4 hónapot kivéve végig alussza az éjjeleket,most 20 hónapos és néha azért még előfordul hogy éhes.Egyébként este 9től szokott reggel 9ig aludni.De van hogy 4-5, vagy 6 körül éhes lesz.Mindenesetre ezért tápszert írni hülyeség.
3/3 anonim válasza:
Mondanám,hogy ez a jobbik eset,de egyik sem az! A középső lányom 4-6 hónapos korig este fél 10-től éjfél,hajnal 1-ig ordított,csak karban volt hajlandó aludni. Mikor a fél éves mérésen zombiként jelentem meg,és kértem a doktornőt hogy írjon ki bármit,azt mondta,hogy "az,arra,hogy 1-2x felébred,nem ír ki semmit,mert normális dolog" Hát,én ezzel akkor,abban a helyzetben,picit sem lettem okosabb!
Egyébként ha 1-2x felébred enni,inni,az nem gond. Aki azt mondja,hogy az lusta,és nem szereti a gyerekeket,nem tudja,hogy mennyire képesek különbözni. Sajnos sokan a "tökéletesre" hajtanak.
Jó babázást!!
Üdv: 3 lányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!