Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Miért nem kéri egy...

Anyukák! Miért nem kéri egy baba egyik napról a másikra a cicit?!

Figyelt kérdés

Kisfiam nyolc hónapos, éjjel és reggel szopizik/szopizott még.

Ma éjszaka felébredt, azt gondoltam a szokásos cici miatt, de nem kellett neki, csak harapdálta és dörzsölte az ínyével.

Vissza aludt és a reggeli kb fél hatos kelés helyett, fél nyolckor ébredt, kínáltam cicivel, de megint nem kellett neki, még egy kicsit el is kezdett sírni :-(

Szerintetek ennyi volt a cicizés , vagy valami más lehet a dologban?! Járt már így valaki?

2012. ápr. 7. 08:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha dörzsölte, akkor lehet a foga is!

Kend be neki krémmel (Dologél, Dentinox) az ínyét előtte pár perccel és úgy próbáld meg szoptatni.

2012. ápr. 7. 09:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Epp a napokban jartam igy.8 es fel hos.Sose volt nagy szopis.Tapszeres kiegeszitest is kapott kezdetektol. Reggel es este szopizott.Aztan egy par hete reggel nem akart. Sehogy sem. Majd par napja este sem.Volt mar ilyen egy-egy este, de masnap mindig elfogadta.Most viszont nem.Nappal is probaltam ciciztetni.Be sem veszi a szajaba.Tepkedi,jatszik vele.Szerintem sajna nalunk ennyi volt.:-( Remelem nalatok atmeneti. A legnagyobb bajom azonban hogy a cumisuveg sem kell neki.:-(
2012. ápr. 7. 10:13
 3/6 A kérdező kommentje:

Szia!

A cumisüveget az enyém sem fogadja, el csak harapdálja sosem ivott belőle, a cumit sem kéri..

Igen nekem is ez a legnagyobb problémám, hogy akkor most ha hajnalban megébred majd ahogyan szokott fél hat körül akkor mit adjak neki, és hogyan?! Mert ugyebár ilyenkor evett és aludt vissza nyolcig...

2012. ápr. 7. 10:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Köszi a választ, én is gondoltam a fogára, mert a felső kettő szerintem napok kérdése és végre áttöri az ínyét, bedörzsöltem, de így sem kellett neki.

Mindenesetre nagyon remélem, hogy csak ez az oka, és ha kibújt a foga újra hajlandó lesz szopizni....

2012. ápr. 7. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát igen, én is bajban vagyok a reggelivel és lefekvés előtt... reggel még megoldom tejpéppel, de este nem akar kanalazni. Vizet meg teát iszik lefekvés előtt. De persze van "rendes" vacsora korábban. Meg hát egy éves korig kéne neki anyatej vagy tápszer. De most nálunk egyik sem kell. :( A védőnőm azt mondta, szerinte pár nap és újra el fogja fogadni, csak hát addigra a már amúgy se sok tejemből semmi sem marad... kifejtem, de már nem sok van. :( De legalább tápit inna...
2012. ápr. 7. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Sztrájkol szerintem. Pár nap múlva lehet magától kérni fogja. Nekünk legalábbis így volt.
2012. ápr. 7. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!