Anyukák! Miért nem kéri egy baba egyik napról a másikra a cicit?!
Kisfiam nyolc hónapos, éjjel és reggel szopizik/szopizott még.
Ma éjszaka felébredt, azt gondoltam a szokásos cici miatt, de nem kellett neki, csak harapdálta és dörzsölte az ínyével.
Vissza aludt és a reggeli kb fél hatos kelés helyett, fél nyolckor ébredt, kínáltam cicivel, de megint nem kellett neki, még egy kicsit el is kezdett sírni :-(
Szerintetek ennyi volt a cicizés , vagy valami más lehet a dologban?! Járt már így valaki?
Ha dörzsölte, akkor lehet a foga is!
Kend be neki krémmel (Dologél, Dentinox) az ínyét előtte pár perccel és úgy próbáld meg szoptatni.
Szia!
A cumisüveget az enyém sem fogadja, el csak harapdálja sosem ivott belőle, a cumit sem kéri..
Igen nekem is ez a legnagyobb problémám, hogy akkor most ha hajnalban megébred majd ahogyan szokott fél hat körül akkor mit adjak neki, és hogyan?! Mert ugyebár ilyenkor evett és aludt vissza nyolcig...
Kedves első!
Köszi a választ, én is gondoltam a fogára, mert a felső kettő szerintem napok kérdése és végre áttöri az ínyét, bedörzsöltem, de így sem kellett neki.
Mindenesetre nagyon remélem, hogy csak ez az oka, és ha kibújt a foga újra hajlandó lesz szopizni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!