Normális, ha a baba egyik napról a másikra nem akar cumisüvegből enni? 8 hónapos
Nem jön a foga?
Nálunk olyankor van átmenetileg, hogy nem fogadja el a cumisüveget, és csak pépes dolgokat eszik, de azt is csak nagyon keveset, pedig már másfél éves...
Nálunk is ez volt,csak ö akkor 7hónapos volt,akkor vettem neki csörös poharat,na abból megitta a tápszerét is meg a teáját is,kettö van belöle,egyik a tápszerhez,másik a teához,most már 10hónapos mult,és nem nagyon issza már meg a tápszert csak napi egyszer,ugyh igy mellé,h meglegyen a kellö tejtermékbevitel igy kap tejpépet is még.
Lehet,h neked most próbálja meg elválasztani ugymond magát,térjetek át szerintem is a kanalazásra,a tápszerét gyümivel vagy fözelékkel is keverheted,h kapjon azt is,én is szoktam ugy is!
Utolsó vagyok.
Remélem sikerül majd a csörös pohár,mármint ugy értem,h abból megissza majd a tápszert is.
Hu,az,h kanállal adod a tápszert,na ezzel én is igy jártam,mig a csörös poharat ki nem találtam,azt hittem a hajam is kihullok,mire megetettem vele!:)
Ugyhogy együtt érzek ám veled!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!