Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnál is kimarad a tízórai?

Másnál is kimarad a tízórai?

Figyelt kérdés
Kislányom 1,5 éves. 8:30-9:30körül ébred, kap először reggelit, majd egy kis tejet/kakaót, amennyi jól esik. 12-13órakor ebédel, utána alszik 2-3órát. Utána egy kis uzsonna majd 8körül vacsora+kap tejet, szintén amennyi jól esik. Nagy baj a tízórai hiánya?Ha korán kelne, lenne rá idő, de így?!? Köszönöm előre is!
2012. ápr. 25. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj, ha kimarad. A lányom amúgy is 10-11 között ébred, szóval ő alapból "ebéddel" kezdi a napot. 7 hónapos.
2012. ápr. 25. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Fiam is másfél éves és nálunk se nagyon van tízórai.Én annak is örülök,ha reggelizik,az pedig olyan fél tíz körül szokott lenni.Ráadásul ő nem is szokott se tejcsit,se kakaót inni,ami már kezd zavarni,mert úgy látom mindenkinél szeretik a gyerekek.Csak a cicit szereti:)
2012. ápr. 25. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem 11 hónapos, és van úgy, hogy átalussza reggeli után a délelőttöt, akkor bizony 11 után nálunk is ebéd van már.
2012. ápr. 25. 13:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha ilyen "későn" kelős, akkor jó hogy kimarad :)

De jó Neked!

2012. ápr. 25. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gond, lányomnak is volt ilyen időszaka.

Igazból idővel ez úgyis változik majd, lehet pár hónap múlva korábban fog kelni és akkor belefér majd a tízórai is.

Addig meg szerintem az a lényeg, hogy változatosan tápláld, és szépen fejlődjön, de ez gondolom megvan.

2012. ápr. 25. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Néha kimarad, ha későn ébred.

Nem gond, a napirend diktálja, meg a gyerek igénye.

Ha kérné biztosan jelezné.

2012. ápr. 25. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:
17 hósom se tízóraizik kifejezetten. bár mostanában mintha néha volna rá igénye, de csak arra, hogy ha valamit ilyentájt eszünk,akkor abból futtában bekapjon pár falatot... neki a napi 4 étkezés végigülése is kínszenvedés...
2012. ápr. 25. 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:
A lanyom korán kel, mégsem tizoraizik 7 honapos kora ota. Neki eleg 4 étkezés. Néha, ha kevesebbet reggelizett, akkor esetleg eszik egy kis banánt. De ez ritka.
2012. ápr. 25. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!