Gondot jelent, ha 4 hónapos babámnál kimarad a tízórai kajcsi?
Szia! Nálunk dettó uez, csak mi 3 hónaposak vagyunk. de én nem bánom h napközbe csak 4x eszik, éjjel 1x. nálunk is a reggeli attól függ h éjjel mikor kel, és a tízórai kimarad. először én is izgultam ezen és ha kellett ha nem adtam neki 3 óránként h tudjuk tartani a napirendet. de hidd el, h maguktól átállnak, nem kell erőltetni. nekünk ilyen egy napunk:
hajnalban fél 3 és 5 között kel: szopi, tápszer, alvás
reggel fél 7 és 8 között ébred: ilyenkor fejem a tejem mert nem hajlandó szívni + tápszer, egyedül játszik, majd alszik egy fél órát
ebéd: 11 és 12 között, kicsi játék, majd alszik kb 3-fél 4-ig
uzsonna:3 és 4 között, attól függ, h mikor kel, majd együtt játszunk és ha korábban ébredt du., akkor még alszik egyet fél 6 körül
fürdés: 3/4 7-kor, aztán vacsi és olyan fél 8körül elkezd "nyögni", ami azt jelenti, h kajci elég, rakj a kiságyba (ezt amúgy 1 hete csinálja), simogatja fejét és elalszik egyedül.
És ez a kiegyensúlyozottsága azóta van, amióta nem erőltetem, h igenis 3 óránként eszünk. hagyj a babádnak pár napot és hidd el, h ki fog jönni a lépés. amúgy nekünk a tápis dobozra is rá van írva, h 3 hónapos kórtól napi 5x esznek. most ez vkinél így, vkinél úgy van.én is örülnék, ha az éjszakait hagyná el, de akkor napközbe csak 4x enne, mert ugye nem kér 3 óránként. majd kialakul, h ne keljenek fel éjszaka, nem szabad erőltetni. sztem így is szerencsések vagyunk, h napközbe nem kell 3 órénként enni (én legalábbis érzem, h több időm jut másra) és éjjel csak 1x kel, nem 3 óránként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!