Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jogos az elvárásom?

Jogos az elvárásom?

Figyelt kérdés
Tegnap tortént ilyen dolog. Anyukám kiment az udvarra a kicsivel. 15 hos a kislányom. 5 percre rá mentem ki és a gyerek sehol. Anyukám 50 méterre lakik tolem és se szo, se beszéd átvitte magához. Ideges voltam, mert kerestem oket. Szépen megkértem (nem kiabáltam), hogy tobbet ilyet ne csináljon, hogy szo nélkul "ellopja" a gyereket. Es még o sértodott meg. Szerintetek?
2012. ápr. 25. 10:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%
Viszont akkor mi a kerdes? Ha tortent valami, ami neked nem tetszett es ezt szepen erthetoen anyukad tudtara adtad, amit o meg is ertett es remelhetoleg ezek utan igy fog cselekedni, akkor miert varod el, hogy anyukadat pocskondiazzuk es neked adjunk igazat? Semmi rosszat nem tett, orulj, hogy atveszi a lanyod neha, orulj, hogy ott van es segit. felesleges ezek utan itt irogatni, hogy megsertodott es tuti igazad volt. Sokan osszetennek a kezuket, ha ennyit segitene az anyjuk. Mar bocs, de igenis tulreagalod es te sem tudsz olvasni. En azt irtam, hogy eszembexsem jutna emiatt kiabalni, de nem azt, hogy neked eszedbe jutott. No mindegy, orulj, hogy segit anyukad.
2012. ápr. 25. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!