Melyik naptejet használjátok babátoknak?
babé 50 faktoros.
Tavaly is ezt használtuk, ez vált be.
sumergo:
Az ilcsis vagyok. A barátnőm kozmetikus, ő használ ilcsis cuccokat, tavaly is ezt használta a gyerekén is. Csak természetes anyagokat tartalmaz, a naptej alapja a paradicsom. Drága ez is, kb. olyan árban van,mint a nivea. Meg szerintem nem véletlenül lett superbrands.
Hátha még jártok erre, megosztom veletek, amit gyógyszerésztől (komoly szakember, gyógyszerfejlesztő laboratórium vezetője) megtudtam:
"Az Ilcsi tiszta szintetikus, bár kétségtelen, hogy a paradicsomban is van több alkotó, ami ebben. Primitív szar, elég bizonytalan minőség, komoly kétségeim vannak az OÉTI engedélyével kapcsolatban. Maga a fényvédő rendszer a hagyományos MERCK gyártmányú fenolos komplex. Szóval nem ajánlanám. Egyébként a karotinok napon pillanatszerűen bomlanak és bomlástermékeik mérgezőek.
Szívesen."
Egy korábbi levelezésben ő egyébként a drágább naptejek mellett tette le a voksát, kiemelten a Nivea-t dicsérte. Azt mondta, hogy nem a nevük miatt olyan drágák elsősorban, hanem a bennük alkalmazott modern, megfelelő minőségű fényvédő tartalmuk miatt. Azt is írta, hogy esetenként foltot hagyhatnak a textíliákon, de ezen termékeknél a fényvédelem a cél, és nem a ruhanemű védelme. Sokkal fontosabb, hogy a csecsemő bőre megfelelő védelemben részesüljön.
Szóval ti tudjátok, de én feltétel nélkül hiszek neki. (Nincs érdeke dicsérni a drága naptejeket, gyógyszergyárban dolgozik, kicsi gyermekek apukája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!