Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek van mellimplantátuma, és utána lett babája?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor a szoptatás ugyanúgy lehetséges? Nem befolyásolta az alakját, stb. a terhesség? Van már egy gyermekem, de most szeretnék tetetni, viszont még egy pár éven belül szeretnék második babát is!
2012. ápr. 24. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet szoptatni, ha a bőröd nem nyúlik, akkor az alakja is visszaáll.
2012. ápr. 24. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Ugyanúgy lehet szoptatni,az meg hogy változik-e az alakja genetika,szilikontól függetlenül.Nekem természetesebb azóta,nem olyan alma forma,jobban tetszik így.

2012. ápr. 24. 21:31
 3/9 A kérdező kommentje:
És Ti mikor, és hol csináltattátok?
2012. ápr. 24. 21:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem befolyásolta a szoptatást, volt tejcsim és nem volt kellemetlen érzésem közben, nem gyulladt be vagy ilyesmi.A terhesség során sem volt semmiféle gond. Az alakja annyiban változott, hogy sokkal természetesebb hatású lett, nekem így még jobban is tetszik.:)
2012. ápr. 24. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Én 10 hónapja szültem, és több, mint 2 éve van szilikonom.

Nekem megereszkedett, de még csak 2 hónapja nem szoptatok, remélem visszahúzódik valamennyire. Ha nem, irány felvarrni. Csak ezt meg ugye csúnyán lehet csak, mert három varrást csinálnak ilyenkor. :(

A szoptatást semmiben nem gátolja.

2012. ápr. 24. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Èn 11hònapig szoptattam, mellette rengeteget fejtem. Szèp a bôröm, minden okè, termèszetesebb lett. 2006-ba csinàltattam, soha nem kell ezt cserèltetni, Pesten magànklinikàn, semmi panasz azòta se. Dr. Vincente Rodrigo-nàl. Google-be megtalàlod.
2012. ápr. 24. 22:02
 7/9 anonim ***** válasza:
én már szülés után akartam rakatni4évvel, én is Gáspár Leventét választottam, de engem lebeszélt róla, hogy ha akarok még gyereket akkor csak utána csináltassam meg. Nem a szoptatás miatt hanem pont az alakja miatt. Mondjuk az én mellemen meglátszik a szoptatas is meg a méretváltozás is, pont ezért mondta hogy jobb ha várok következő baba szoptatása után fél évvel az ideális. Mondhatom 6 éve várok rá, és még min egy év mire meglesz ez a 6 hónap mert még csak 7 hós a babám ki tudja meddig akar szopizni. de pont az tetszett ebben a dokiban, hogy nem beszélt rá, hogy a saját zsebét tömje, sőt a konzultáció is ingyenes volt. Szerintem menj el mindenképp pár dokihoz, hogy világosabb képet kapj és könnyen tudj dönteni. Én végülis nem banom hogy vártam így majd olyan eredményem lesz, amit nem kell pár év múlva lecserélni. Amúgy az is fontos hogy olyankor csinaltasd mikor a testsúlyoddal is meg vagy elégedve, mert a sok hízas , fogyas is árthat neki. Persze nem mindenki olyan típus, hogy sokat vagy rondán hízik terhesség alatt ezt te tudod csak magadról.
2012. ápr. 24. 22:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Tudom, nem ide tartozó kérdés, de mennyi ideig kell a műtét után bent feküdni megfigyelésen?
2012. ápr. 25. 15:17
 9/9 anonim ***** válasza:
EGy napig kell bent lenni. Pontosan egy éjszakát bent kell tölteni, és másnap reggel haza lehet jönni.
2012. ápr. 25. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!