Letettem aludni, fél óra múlva sírva kutyázott az ágyában?
Kisfiam 6 hónapos, elkezdett mászni. Kb azóta az éjszakáink...hát, nincsenek, nem alszunk, vagy csak 1,5-2 órákat. Tegnap mászott és közben kétségbeesetten nézett rám, sírt: "anya mi ez, miért történik ez? Mit csinálok?" Kb ez volt az arcára írva :( Egész nap gyakorol, egyszerűen alig tudjuk nyugtatni, vagyis csak én tudom, mert ha nem lát ordít, ha Apa, Mami, Nagynéni szeretné vígasztalni, nem hagyja. Napközben sem tud nyugodtan aludni, nagyon nyugtalan.
Most este 7kor már KO volt, fürdés, szopi, ölelgetés, szeretés (szobában levendula párologtatás), alvás. Majd ordítás, és azt látom, hogy szinte fel sem ébredt, de ott kutyázik az ágyban. Most visszaaludt.....
Meddig lesz ez így? Annyira sajnálom, egyszerűen nem tudja kipihenni magát.....
Nállunk is ez volt.Viszont van egy rossz hírem:majd ez lesz mikor feláll a kiságyba,meg majd mikor megtanul felülni meg mikor elkezdene önállóan járni tehát minden nagymozgásos fejlődési szakasznál nállunk ez volt.Sose felejtem el...állt a kiságyba a rácsba kapaszkodva és sírt a fáradságtól de az ösztönei azt súgták,hogy állni kell,gyakorolni kell....
Viszont van jó hírem is:ezek pár nap alatt lecsengnek,mihelyst megtanulja az újjabb mozgásformát már nem lesz olyan érdekes,hogy éjjel-nappal azt gyakorolja.
A lényeg az hogy mikor téged akar akkor simogasd,nyugtasd,szeretgesd mindíg próbáld visszaaltatni mikor látod hogy tényleg fáradt.
KITARTÁS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!