Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek erről? Engem megdöbbentett!

Figyelt kérdés

A minap voltunk a védőnőnél a kislányommal, aki 16 hós lesz.

Jött egy anyuka és egy nagymama (nem tudom, hogy az anyuka édesanyja volt-e vagy az anyósa)egy 2 hónapos kisfiúval.

A lányom imádja a piciket és meg akarta nézni a babát, aki éppen nyűgösködött és sírt, mert le kellett vetkőznie.

A nagymama fogta a babát végig, egész onnantól, hogy bejöttek egész addig amíg elmentek.A szemem sarkából figyeltem a kétségbeesett anyukát, aki próbálta volna megnyugtatni szegény picikét, próbálta volna megfogni, de a nagyi nemhogy odaadta volna neki a saját gyerekét, még el is lökte az anyuka kezét, hogy ő márpedig ne nyúljon hozzá, majd a nagymama megnyugtatja.

Engem ez annyira kétségbeejtett és egyben felháborított, hogy gyorsan el is jöttünk, nehogy beszóljak a nagyinak.

Nem bírtam volna tovább nézni, hogy szegény anyuka nyúl a gyerekért és ő meg ellöki, hogy majd ő, mert ő azt jobban tudja...

Megfordult a fejemben, hogy talán még szoptatni is a nagyi szoptatná, ha tehetné.Pedig a kisfiú ment volna az anyukájához...

Normál esetben nem avatkozom soha mások magán ügyeibe, de ezen fennakadtam, hiszen én is édesanya vagyok, de az én anyámnnak vagy anyósomnak soha eszébe nem jutott volna, hogy ők valamit jobban tudnának mint én, és ezért nem adták volna oda a gyerekemet.

Mi a véleményetek erről?

Találkoztatok már ilyennel?

2012. ápr. 24. 18:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nálunk a múltkor egy olyan szitu volt... Fiamat apa fogta, és egy félig idegen-barátnőm anyósa- is ott volt. Már-már sírdogált a gyerek és a nő kivette a férjem kezéből.

Én máshol voltam, amint hallottam, hogy sír rohantam. Utána persze a páromat is leordítottam, amúgy is sír, fél idegeneknél, akkor hogy adja oda neki.

2012. ápr. 24. 23:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Pont aktuális ez a kérdés nálunk....... Sokszor érzem azt hogy mint pl. ma is anyóséknál voltunk, kicsikém ült nagyi ölébe és valami felkeltette a kis figyelmét jelezvén két nyaf nyaf-al :) De nagyi ugye nem vágta, erre én fogtam kivettem illetve kivenni akartam pozicióban anyós fogta tovább a gyereket : HOGY NA, MOST MINEK VESZED EL??? Tette fel a kérdést gyerekemet még mindig tartva! Ez tudjátok egy pár másodperc alatt zajlott de babóm csak nézett és ment volna oda amit látott... Úgy rá szóltam anyósra hogy mindenkibe megállt az ütő.... Közben tudtára adtam hogy a gyerek meg akarja nézni az órát és azért jelzett! Ő erre hogy hát én azt hittem csak nyávog megint..... :S :S Szóval a válaszom kérdező az hogy én sem szóltam volna ott be de ha már a saját szitum ilyen és nagy a pofikám biztos hogy kiállok magamért/magunkért! Mindenki szült magának! Neki is van gyereke és most nekem is!
2012. ápr. 24. 23:33
 13/13 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!

Sok meg is döbbentett, nem gondoltam volna, hogy ennyi "minden lében kanál" nagyi akad, nálunk ez abszolút nem megszokott.Ezért is döbbentett meg annyira az eset.Remélem az az anyuka magához tér egyszer és megragadja az irányítást!

2012. ápr. 25. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!