Mi a véleményetek erről a babakocsiról? Újszülöttkortól kellene, nagyon nem értek még hozzá.
Akkor jó, ha vízszintig (vagy majdnem addig) le tudod fektetni! A 150 fok, ha majd olvasol ilyet valahol, nem elég egy újszülöttnek.
Nem ismerem ezt a típust, de tehettek volna fel több képet is... Bár ennyiből én ezt inkább ülőkocsinak nézem, nem újszülöttesnek. Pl. nem írják, hogy átfordítható a tolókar, márpedig egy picit szemből célszerű inkább tolni, nem a háta mögül. Nemtom, minél többet nézem, annál inkább nem látom neked valónak.
én nem vennem meg.
egyreszt en amellett vagyok, hogy a hatso kerekei legyenek kicsit nagyobbak, legyen csomagtarto resz (pl ha boltba megyek, vagy ha a nagyobbikkal valahova), legyen hordozó része (a kocsiba ugyis kellene venni kulon), tehat a mozes-hordozo-sport resz cserelheto legyen
amit fenntebb leirtam, az egy kozepkategorias babakocsiban 40-60 ezer forint.ha sokallod, akkor hasznaltan is tudsz venni feleannyiert.
A masik, hogy az elso gyereknel en is brendonban vasaroltam, kiadtam 2000 forintot egy bodyert, most mar verem a fejem a falba, a brendon mindenhez hozzatesz egy nullat, de legalabbis beszorozza harommal. nezegess pl az Elefani babadiszkontba, vagy Vateran, stb
(egyebkent szep ez a barna-narancs szín, nekunk ilyen a gyerekulesunk szine, pont a ket kedvenc szinem :D)
rengeteg babakocsi van már.
én írtam egy listát, hogy mi fontos rajta, mi az ami legyen mindenképpen rajta.
ne kapkodd el és főleg ne a legdrágább helyen vedd meg.
Ötödik, elküldenéd nekem a listádat priviben?
Nekem is van egyébként egy, kíváncsi lennék, mit hagytam ki. :)
Én nem ajánlom, egyrészt mert csak egy irányból tolható és az újszülött pici babát még csak Te érdekled, Te kellesz neki, őt még nem érdekli a világ, és te sem látod, hogy mit csinál.
Másrészt, ahogy elnézem, ez egy sportkocsi, ami nem dönthető vízszintesig, pedig CSAK a vízszintesig dönthető kocsi jó az újszülöttnek!
Harmadrészt pedig nem állítható a lábtartója sem.
Tuti nem venném meg.Hogy miért?
Szerintem egy újszülöttnek kell a mózesrész.Csak hátulról tudod tolni,és ha pl fúj a szél?Nem írja hogy lenne hozzá esővédő,lábzsák pelenkázótáska.Ezek mind kellenek és ha ezeket külön veszed meg akkor azon az áron már kapsz egy olyan babakocsit amihez ez mind megvan.
Én már az 5. hónaptól másra sem tudtam gondolni, h milyen lesz a babakocsink, aztán csal még rosszabbra fordult a helyzet :)))) Érdemes megkérdezni néhány babakocsis ismerősödet és megkérni hadd próbáld ki a szekerüket, kérdezd ki őket, milyen körülmények között használják.
A mózes tényleg nagyon jó dolog és nagyon praktikus, ha rá tudod egy pill. alatt varázsolni a vázra a hordit.
Én expressz.hu-n vettem 50-ért egy chicco S3-at, nekünk bevált.
Jó babavárást!!! És egyél meg adj enni a férjednek is babakocsi keresés alatt!!!!! :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!