1/5 anonim válasza:
Bár nem tökéletesen a kérdésedre válaszolok, bocsánat érte.
Pierre Cardin babakocsink van nekünk is, (nem ez a tipus) már a második kisfiammal(19 hónapos) használjuk, de nagyon strapabíró, jól kihasználható darab. Sőt a 4 év alatt nem gondolom úgy, hogy már nem divatos, mert klassz, jó formája van. A hordozóját egészen sokáig tudtuk használni, imádtam. Sőt, márkahűek maradtunk, mert mindkét gyerkőcnek P.C. autósülést vettünk. Így bátran kijelenthetem, hogy szerintem nem fogsz benne csalódni. Árban pedig szerintem nagyon jó.
2/5 anonim válasza:
Nagyon nagyon tetszik,de nekem nemenged másikat venni a férjem mert megmaradt a fiam után szinte teljesen uj kocsi.Ha választhatnák akkor ezt:)
3/5 anonim válasza:
Nekünk volt, hamar meg is szabadultam tőle. Nem nagyon szerettem. A karfa nem nyitható, csak levehető, ami macera, míg beülteted a sportrészbe. Nehezebben irányítható volt, mint egy 10 éves alap graco. És minden pici gödörben megakadt.
4/5 anonim válasza:
Mikor én vettem a lányomnak a tako-mat akkor nekem is tetszett a Pc kocsi ami rózsaszín-szürke volt. Én alapból úgy mentem be az üzletbe, hogy RÓZSASZÍNT szeretnék. Hát mikor egymás mellett láttam a takoval...nagyon gyatrának tűnt mellette. Igaz akkor 124 volt plusz a napernyő mert a hordozót külön vettem hozzá. Most olyan kilencvenakárhány körül látni hirdetést (hordozóval együtt 110). Sokkal jobban megéri mert egy igazi jó minőségű babakocsi és ez is multifunkciós. Az a fajta a szép aminél a tolókar totál fekete bőr egy az egyben. Nekem így is heteket kellett várnom mert le kellett rendelnem az új modelt 2011-ben. Tolini is nagyon szuper. Ha kislányod lesz akkor írhatsz privit mert (majd el mondom miért) kaptunk egy másikat és eladom és 70e irányár pedig majdnem mindene új(mózes,sportrész,szúnyogháló,pelenkázótáska,hordozó,esővédő...). Ha kisfiú akkor pedig olyan 110 körül tudsz rendelni netről is halványkéket akár. Igazából egyedül ez a rózsaszín amit már nem tudsz rendelni sehol sem. De hidd el megéri rá szánni főleg ha használni is akarod mert nem 1-2 hétre veszed. Sok gyenge babakocsi van ami eltörik, meghalik, eldeformálódik, a bolyósítható kerék megadja magát... Jól nézd meg milyen babakocsit veszel. Én az eladóktól kértem segítséget és lelkükre kötöttem, hogy nem az ára számít hanem a biztonság és hogy szép legyen.
5/5 anonim válasza:
Nekünk Pierre Cardin van, bár nem az a típus. 2.5 éve nyúzzuk, most a kistesó alszik benne. Én nagyon szeretem, semmi baja. Az, hogy a karfa nem nyitható, engem nem zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!