Még nem próbáltam, így csak a netes leírás alapján tudok véleményt alkotni.
Az tök jó, hogy átfordítható a tolókar, vízszintesig dönthető.
Nekem a nagyobb kerekek kényelmesek voltak, a mostani szaladgálós bkocsinknak van ekkora kereke, kevésbé kényelmes, a döccenők döccennek.
Ár-érték aranyban jónak tűnik.
Nekem is nagyon tetszik, sztem is jó lehet a leírás alapján. Az ára gyanúsan olcsó, szal jól próbáld ki...pl. hogy nem sok-e a műanyag csavar, alkatrész, mert azok nagyon könnyen törnek, van-e rá vmi garancia, ilyesmi...
Nagyon jó, hogy átfordítható a tolókar, én mondjuk jobb szeretem a 2 karos megoldást, de abból nincs átfordítós, könnyebb tolni, volt ilyenem, és olyanom is. A súlya is állati könnyű, azért is írom a túl sok műanyagot, mert amúgy a tiszta aliminium vázas kocsik nagyon drágák szoktak lenni...
Ami még fontos, de most nem tűnik fel, és nem találok róla adatot az oldalon, hogy kicsit szűknek tűnik...nekünk azért kellett 10 hósan lecserélni az első babakocsit, mert hiába volt jó minden szempontból, a lányom keresztbe kabátba nem fért bele...szóval, azt is nézd, hogy kb. egy 32-33 cm legyen az ülőfelület, és a háttámla szélessége.
ja, meg ezt nem néztem, de a biztosnági öve 5 pontos legyen mindenképp!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!