Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vélemény erről a babakocsiról?

Vélemény erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés
[link]
2012. márc. 9. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Még nem próbáltam, így csak a netes leírás alapján tudok véleményt alkotni.

Az tök jó, hogy átfordítható a tolókar, vízszintesig dönthető.

Nekem a nagyobb kerekek kényelmesek voltak, a mostani szaladgálós bkocsinknak van ekkora kereke, kevésbé kényelmes, a döccenők döccennek.

Ár-érték aranyban jónak tűnik.

2012. márc. 9. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon tetszik, sztem is jó lehet a leírás alapján. Az ára gyanúsan olcsó, szal jól próbáld ki...pl. hogy nem sok-e a műanyag csavar, alkatrész, mert azok nagyon könnyen törnek, van-e rá vmi garancia, ilyesmi...

Nagyon jó, hogy átfordítható a tolókar, én mondjuk jobb szeretem a 2 karos megoldást, de abból nincs átfordítós, könnyebb tolni, volt ilyenem, és olyanom is. A súlya is állati könnyű, azért is írom a túl sok műanyagot, mert amúgy a tiszta aliminium vázas kocsik nagyon drágák szoktak lenni...

Ami még fontos, de most nem tűnik fel, és nem találok róla adatot az oldalon, hogy kicsit szűknek tűnik...nekünk azért kellett 10 hósan lecserélni az első babakocsit, mert hiába volt jó minden szempontból, a lányom keresztbe kabátba nem fért bele...szóval, azt is nézd, hogy kb. egy 32-33 cm legyen az ülőfelület, és a háttámla szélessége.

ja, meg ezt nem néztem, de a biztosnági öve 5 pontos legyen mindenképp!!!

2012. márc. 9. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem annyira nem tetszik.Nem tudom pesti vagy -e mert ha igen ajánlom a brendon outlettet nagyon sok babakocsijuk van ilyen árban és nagyon szépek.Soroksári út160 9kerületben.
2012. márc. 10. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Újszülöttnek én biztos nem vennék ilyet.Rendes mózes része sincs,ez csak egy sport babakocsi.Nekünk Kunert VIP volt most leárazva 30000Ft a Vaterán,és rengeteg minden van hozzá.Elsősorban normális mózes rész.
2012. márc. 12. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk Chipolino ultra van, az ehhez nagyon hasonló - ha nyári baba lesz, akkor nem fog hiányozni a mózes rész, kislányom júniusi , ezért sem vettünk mózeses kocsit, és nem hiányzott, mire kellett volna már egyébként sem lett volna neki kényelmes...
2012. márc. 12. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!