Chipolini Tiana babakocsiról szeretnék véleményeket! Kinek van ilyen? Mik a tapasztalatok?
Én eredetileg ezt néztem ki magamnak, de mikor élőben megnéztem, akkor inkább nem vettem meg. Nem tetszett, hogy a lábtartó be van vonva azzal a műanyag fóliával, élőben olyan félkész-zörgős érzete van, gagyinak éreztem. Nem tudom, nézd meg te is élőben.
Amúgy sok dolog tetszik benne, nagy a kosara, könnyű, szép kis kocsi. Még egy negatívum jutott eszembe, hogy egy kézzel nem lehet irányítani, nekem ez fontos volt, mert van még egy 3 évesem, akinek a kezét fogom, terelgetem, miközben a kocsit tolom.
Én Pierre Cardin ps 822-t néztem ki. Átfordítható a tolókar, van bolygósítható kereke, vízszintesig dönthető, normálisan néz ki, és nagyon jó ára van. A tulajok többsége nagyon meg van vele elégedve, és írják, hogy már a második gyereket szolgálja ki.
Eleve kilövöm azokat a kocsikat, aminek csak 3 kereke van, és túlzottan nagy a méretkülönbség az első és hátsó kerekek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!