Bergon 2XD dimension babakocsiról vélemények? Tapasztalatok?
Szia. Nekünk van ilyen is. Attól függ hol éltek. Mi társasházban és van lift. De a kertesbe a legjobb. Míg kicsi volt szerettem, bár pár lépcsőfokon emelni kellett, és az elég nehéz volt. Később már macerássá vált és vettünk egy kisebb kocsit. Kicsit nehéz irányítani, padkára emelni, és kisebb boltokba bemenni vele, hááát szerintem vásárlásra alkalmatlan hacsak nem tesco vagy hasonló. Kocsiba -ha van- betenni persze be lehet, de rettentő nagy helyet foglal, így egy utazásnál nem praktikus mert vagy a csomagok, vagy a babakocsi (és nekünk kombi autónk van).
Előnye hogy míg pici a baba jó tágas, be lehet bugyolálni télen, kényelmesen elfér. De mikor nagyobb én úgy veszem észre kényelmetlen a lányomnak (már 15 hónapos és a nagyiéknál van az a kocsi ahol kertes ház van).
A jó nagy kerekei hiába, mert gidres-gödrös úton a bolyós kerekei elakadnak (míg a másik babakocsi bolygós kereke nem).
Nekem ezek a tapasztalataim.
Minden jót!
Köszi a választ! Remélem még érkezik pár tapasztalat. Szerencsére még van idő eldönteni, mert hiába második gyerek, teljesen elbizonytalanodtam...
Emeletes házba lakunk, de van tároló, nem kell emelgetni a kocsit. De pont azért néztem ki ezt a nagy kerekűt, hogy ha terepre megyünk, erdőbe, akkor is jó legyen.
Sajnos normális kép nincs róla...
nekünk még 22-23 hét van rá :)
De most már lassan beleőszülök. :)
MOst abban bízom, hogy lesz majd használtan is, jó állapotban, mert nem túl nagy a keretünk sajnos. Addig is spórolunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!