Erről a babakocsiról mi a véleményetek, tapasztalatok?
Szia! Köszönöm szépen a válaszod. Mi még nem vettük meg és a következő kérdésem a szín lett volna, kisfiúnk lesz!
Nekem több szín is tetszik! Szerinted?
M4 pisztácia-fekete, M11 olívazöld - világoszöld, M12 sötétkék - világoskék, M14 grafit - világoszöld, M16 olívazöld - bézs, C18 tejeskávé - bézs, C21 szürke - világoszöld, C25 grafit - világoskék, C29 szürke - világoskék, C31 olívazöld - banán
Szóval majdnem mind tetszik :)
Neked/Nektek mi a véleményetek?
Elmentél megvenni az üzletbe vagy rendelted? Megnézhetted mindet élőben?
Köszönöm szépen!
szia!
mi is ugyanezt a babakocsit néztük. a vaterán az összes darabbal együtt 57. 600 ft. mi inkább ott vesszük, mert a fennmaradó összeget még lehet hova tenni. szerintem nézd meg, ja és ott is ha jól emlékszem 45 színösszeállításból lehet rendelni. de ott bővebben! 20 h km
Nagyon köszi kedves Első! :) Még csak 19 + 3 hetes vagyok, de már régóta nézegetek babakocsikat, mert nem igazán akarok túl drágán venni, ez sem olcsó, de talán megéri a pénzét! Majd még a Brandonnak az outlet boltját szeretném még megnézni és a bababörzét 25-én. De egyenlőre ez nagyon szimpatikus nekünk! :) Nagyon köszi a segítségedet a színben is!
Kedves Második! Megtennéd, hogy belinkeled a vateráról, ahol minden hozzátartozójával együtt olyan olcsó?
Kedves Utolsó! Neked is köszi! :)
Én csak ezt találtam a vaterán és itt is 72500Ft.
Tedd meg kérlek kedves második, hogy belinkeled4 Nagyon köszi! Mert ha hiszed ha nem nekünk is lenne hova tenné a pénz különbséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!