kislányom(19 hós) hintázott fél percre fordultam el tőle erre mit csinál addig fészkelödött amig majdnem kibukott a hintából fejjel lefelé logót fél pillanatra. kivettem, megszidtam hogy miért kell annyit fészkelődnie majd magamhoz öleltem még mindig remegek ez hihetetlen babahintából hogy a viharba lehet kifordulni?
veletek történ már olyan este (baleset (majdnem baleset) ami után agyon nehezen nyugodtál meg?
Nekünk is dudás hintánk van de a kislányom (26hónapos),soha nem fordult ki belőle. Egyszerűen a két első kötelet fentebb csomóztam meg,hogy a hinta hátrafelé dőljön egy kicsit!
Mikor megvettük és először beletettem a lányomat,feltűnt hogy nagyon előre bukik.
2012. ápr. 23. 17:03
12/19 anonim válasza:
Nekünk is dudás hintánk van, én sem látom sajnos túl biztonságosnak, de nem hagyom benne egyedül, végig ott állok mellette, ahogy látom, hogy nem kapaszkodik, vagy rosszul mozdul, már fogom is meg. De ez a csomózás jó ötlet, szerintem én is bevetem.
2012. ápr. 23. 18:50
13/19 anonim válasza:
Az enyém is kiesett 9 hónapos. Fejjel lógott! Na most megnézem milyen hinta....
2012. ápr. 23. 18:50
14/19 anonim válasza:
Nem találom, ez egy tipus a "dudás" vagy márkanév? Vagy hpl kell keresni...rá van írva?
2012. ápr. 23. 18:53
15/19 anonim válasza:
Jaaaa....hogy elől van egy dudája?? :-)))) Na nekünk nincs dudája...de kb ugyanolyan csak duda nélkül.
2012. ápr. 23. 18:54
16/19 anonim válasza:
Huhh! Én pont most akartam venni ilyen hintát! kérdező, nyugodj meg! Hál'Istennek nem történt semmi baj! Keresünk másik hintát!
Akik már vettek biztonságosabbat: milyen mellett döntöttetek?
2012. ápr. 23. 20:58
17/19 anonim válasza:
Én a Little Tikes magastámlás mellett döntöttem, nagy ritkán ki lehet fogni vaterán vagy más aukciós oldalon olcsóbban, mint az eredeti ára, de nem jellemző sajnos. Brendonban kapható, 12-13e Ft, ha jól emlékszem. Szerencsére nekünk volt ismerős, aki Németországban él és haza tudta nekünk hozni a hozzá rendelt hintát, amazon.de oldalról rendeltem. Tavaly nyáron átszámítva 8e Ft volt így, de most a forint is nagyon rossz az euro-hoz képest, szóval drága a hinta így is, úgy is. Viszont 9 hónapja használjuk napi szinten, imádja a lányom, nem tud kiesni belőle, szuperbiztonságos, és emelett még 3-4 éves koráig is használni tudjuk majd, szóval nem néhány hónapos befektetés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!