Remegek az idegességtöl?
kislányom(19 hós) hintázott fél percre fordultam el tőle erre mit csinál addig fészkelödött amig majdnem kibukott a hintából fejjel lefelé logót fél pillanatra. kivettem, megszidtam hogy miért kell annyit fészkelődnie majd magamhoz öleltem még mindig remegek ez hihetetlen babahintából hogy a viharba lehet kifordulni?
veletek történ már olyan este (baleset (majdnem baleset) ami után agyon nehezen nyugodtál meg?
Tudom, könnyű mondani, de próbálj megnyugodni!
Mivel a lányunk még csak 7 hónapos, így baleset még nagyon nem történt. 2x fordult elő, hogy nem kapott valamiért levegőt, rögtön hasra fektettem az alkaromon, 2 határozott "ütés" a lapockák közé, és tápszer folyt az orrából, szájából. Nagyon megijedtem, mert ha nem nézek rá a kicsire, megfulladhatott volna... Ezek történtek eddig, de így is az ütő megállt bennem.
Nálunk ennél durvább történt, ki is szaltózott a hintából. Éppen löktem egyet a hintán, amikor magam sem értem hogy csinálta, de hirtelen felállt a hintába (felhúzta magát a kezével). Egy nagyot pörgött hátra a levegőbe és a térdére esett. A legdurvább az volt, hogy a feje úgy csuklott hátrafelé, mint valami rongybabának. Akkor azt hittem eltörik a nyaka, de nem, nem történt semmi baja az ijedtségen kívül. Kb annyi idős volt, mint a te kislányod.
Azóta szépen ül a hintába és kapaszkodik, még ő is emlékszik erre az esetre.
nagyon durva volt
soha ilyen jellegü majdnem baleset még nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!