Miért tapogatják a vadidigen emberek a gyerekek kezét?
Figyelt kérdés
Ma épp a postán voltam sorba álltam erre odajön egy 25 év körüli csajszi és elkezdi tapizni a lányom kezét rászoltam erre még neki áll feljebb, hogy neki is van két gyereke és tudja hogy mit szabad és mit nem, könyörgök ha neki is van kettő akkor már csak tudja hogy a gyerek a szájába nyúl. Fel tudok robbani ti mit csináltok ilyenkor?2012. ápr. 23. 16:33
31/34 A kérdező kommentje:
Most szerintem tök mindegy itt nem csak a higiéniáról van szó de tényleg kérdés nélkül hozzányúl az én gyerkem kezéhez és itt most tök mindegy akkor is kiakadtam volna ha a lábához nyúl kérdezés nélkül ő az én babám nagylányom semmi joga hozzányúlni az engedéjem nélkül kérdezze meg szabad hozzányulni, én sem tapogatok senkit mert cuki, még ha van egy aranyos kiskutya aki "cuki" akkor is megkérdezem hogy szabad megsimogatni? és ha azt mondják hogy igen akkor megsimizem
2012. ápr. 26. 08:00
32/34 anonim válasza:
Kedves 31-es, akkor itt az anyuka kiegészítő magyarázata. :-)
34/34 anonim válasza:
Kedves 32-es. Akkor ne írd, hogy nem tudunk szöveget értelmezni. Gondolatolvasóak biztos nem vagyunk. Arra válaszolunk, ami le van írva/kérdezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!