Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért tapogatják a vadidigen...

Miért tapogatják a vadidigen emberek a gyerekek kezét?

Figyelt kérdés
Ma épp a postán voltam sorba álltam erre odajön egy 25 év körüli csajszi és elkezdi tapizni a lányom kezét rászoltam erre még neki áll feljebb, hogy neki is van két gyereke és tudja hogy mit szabad és mit nem, könyörgök ha neki is van kettő akkor már csak tudja hogy a gyerek a szájába nyúl. Fel tudok robbani ti mit csináltok ilyenkor?
2012. ápr. 23. 16:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
71%
Engem ebben az egészben nem is a higiénia zavar, hanem az hogy annyi nincs bennük, hogy megkérdezzenek előtte hogy megsimogathatják-e a babát. Ez ugyan olyan mint van amelyik eladó kiírja hogy ne fogdosd össze a termékeket. Az az övé, ha őt zavarja, szíve joga kiírni, max ha neked mint vevő ez nem tetszik akkor máshol vásárolsz. Engedjék már meg nekem mint a gyerek anyukájának hogy eldöntsem, megfoghatják-e a gyerek kezét vagy sem. Nem állatkertről, nem cirkuszról vagy piacról beszélgetünk, hanem egy élő teremtésről. Felnőtt emberekben legyen már ennyi önmegtartóztatás.
2012. ápr. 24. 11:45
 22/34 A kérdező kommentje:
Hát igen enyi sincs a mi emberekben hogy megkérdezzék szabad e ez M.O sógornőm és a fia most jöttek haza San Tropébol és mindenki megkérdezi hogy szabad e hozzányulni és ha azt mondja hogy igen akkor törlőkendővel anyuka elött megtörli a kezét és úgy nyul a gyerekhez de akkor is cak a ruhájához meg a kis lábához
2012. ápr. 24. 11:48
 23/34 anonim ***** válasza:
40%
Nevetségesen túl van parázva a dolog.
2012. ápr. 24. 12:05
 24/34 anonim ***** válasza:
St. Tropez-ra gondoltál?:) Jól érezték magukat? Valószínű mi szeptemberben megyünk. Már nagyon várom.:)
2012. ápr. 24. 12:56
 25/34 A kérdező kommentje:
Igen jól érezték magukat ott vettek nyaralót nem vagyok irigy de most egy kicsit mégis, mi alig bírjuk beosztani a pénzt őket meg felveti :( na mindegy ez nem is tartozik ide örülök neki hogy nekik bejött az élet, kb 2 havonta mennek és midnig csak jót hallok arról a helyről.Remélem egyszer mi is el fogunk jutni valahova :(
2012. ápr. 24. 15:10
 26/34 anonim ***** válasza:
Hú, akkor tényleg felveti őket a pénz.:) Na, befejezem az off-ot.:)
2012. ápr. 24. 20:33
 27/34 anonim ***** válasza:
52%
és mi lesz a játszótéren?
2012. ápr. 25. 14:18
 28/34 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy nagyon sokat mennénk játszóra hisz az egész udvar egy nagy játszótér de ha megyünk is akkor is odafigyelek azért a minimális higiéniára
2012. ápr. 25. 14:37
 29/34 anonim ***** válasza:
Mi lenne? A játszótéren sem engedem, hogy vadidegen emberek fogdossák a gyereket azzal, hogy milyen cuki. Itt nemcsak a higiéniáról van szó, hanem amiről a kérdés szólt, hogy hogy jön egy vadidegen (nem szomszéd, nem ismerős, nem minden nap látott közértes néni) ahhoz, hogy a gyereket tapogassák. Sajnos sokan nem tudnak szöveget értelmezni, és félreviszik a kérdést teljesen értelmetlen irányba.
2012. ápr. 25. 20:41
 30/34 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem tudod ertelmezni a kerdest. Irja a nyitoban, h azert ne tapogassa, mert a szajaba nyul. Hogy lehet ezt maskepp ertelmezni?
2012. ápr. 25. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!