Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért tapogatják a vadidigen...

Miért tapogatják a vadidigen emberek a gyerekek kezét?

Figyelt kérdés
Ma épp a postán voltam sorba álltam erre odajön egy 25 év körüli csajszi és elkezdi tapizni a lányom kezét rászoltam erre még neki áll feljebb, hogy neki is van két gyereke és tudja hogy mit szabad és mit nem, könyörgök ha neki is van kettő akkor már csak tudja hogy a gyerek a szájába nyúl. Fel tudok robbani ti mit csináltok ilyenkor?
2012. ápr. 23. 16:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
53%
Amikor elolvastam a kérdést egyből valami hasonló jutott eszembe mint Tóth Bernadett2-nek. Tök jól megfogalmaztad, jót nevettem. Azért mert aranyos még nem kell megfogdosni, én sem szeretem ha fű fa hozzáér a babámhoz, meg bebámulnak a babakocsiba, főleg ha le van takarva, képesek lehajolni, ez nem állatkert. Normális keretek között nem zavar, de néhányan túl lépik ezt a határt és az bosszantó.
2012. ápr. 23. 19:47
 12/34 anonim ***** válasza:
33%
Engem nem zavar, ha fogdossák, kivéve ha a kezéhez nyúlnak. Nem tudom, hogy honnan jött az illető, nem tudom, hogy mit fogdosott, a babám meg mindig a szájába veszi a kezét. Másrészről pedig egyetértek itt pár válaszolóval, hogy a baba nem egy cirkuszi bohóc, akit meg kell bámulni, fogdosni.
2012. ápr. 23. 20:02
 13/34 anonim ***** válasza:
53%
mert idióták.
2012. ápr. 23. 20:58
 14/34 anonim ***** válasza:

Lehet hogy most lepontoztok, és az is lehet hogy tényleg nincs igazam, de én azt gondolom, hogy pont a túlzott fertőtlenítéstől meg sterilizálástól az immunrendszer nem elég erős, és pont ezért lesznek betegek. Mert az immunrendszer nem tudja megtanulni hogyan védekezzen a kórokozók ellen.

Én a szappanon kívül nem fertőtlenítem a kezemet, sem a gyerekét, simogathatja az állatokat, túrhatja a földet, kb 3 hónapos koráig vasaltam, ja és nem szólok rá ha valaki megfogja a kezét.

3 éves, háromszor volt beteg, mindháromszor két napig tartó láza/hőemelkedése volt, utoljára több mint 1 éve. azóta még csak náthás sem volt.

2012. ápr. 23. 23:34
 15/34 anonim ***** válasza:

Én azt vettem észre,hogy nem merik az arcát simogatni.

De tényleg. Nem egy ismerős (főleg,akinek nincs gyereke), aki odajön hozzánk, azt gondolja,hogy az a rosszabb, ha az arcát simogatja, ezért inkább a kezét fogdossa!:)

Pedig az tényleg rosszabb. Én úgy oldom meg,hogy mindig van nálam törlőkendő és ha az illető továbbállt, akkor gyorsan megtörlöm a kezét!

Bár nekem még idegen nem nagyon fogdosta!

2012. ápr. 24. 07:38
 16/34 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet értek a 14-es válaszolóval!Manapság annyira higi világ van, hogy ezzel ártanak az emberek a legtöbbet!A szervezet nem tanul meg védekezni a kórokozók ellen, így a gyerek beteg lesz.Én is hetente 1szer mosok fel, sima szappannal mosunk kezet, a gyerekem kutyákkal játszik, csirkék között rohangál, és elmondhatom hogy 15 hónaposan még SOHA nem volt beteg!Ha az utcán odajön egy jól szituált ember akkor nem fogok vele veszekedni hogy ne barátkozzon a lányommal.Én is a játszótéren nőttem fel és alig voltam beteg, reggeli után már lent voltam nyáron, és ebédnél meg vacsoránál láttak otthon, gondolhatjátok mennyit mostam kezet...erről ennyit!!
2012. ápr. 24. 08:09
 17/34 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre én sem vagyok a hatalmas nagy pedantéria híve de a pénz után az első dolog hogy vagy megmosom a kezem vagy fertőtlenítem az én lányom 10 hónapos, vígan homokozik ott kúszik mászik hintázik kutyázik, nagyon sok midnent megengedek neki, de könyörgöm nem tudhatom hogy az az illető elötte fél perccel mit csinált, lehet hogy az orrát turta vagy a fenekét vakarta, vagy pisilt és nem mosott kezet, pénzhez nyult amint tényleg midnen megtalálható és még engem bunkóznak le mert szoltam nekki
2012. ápr. 24. 11:08
 18/34 anonim ***** válasza:

Jó ennyi erővel nem tudhatod, hogy épp a homokozóba amibe játszik a gyereked hány macska piszkított bele, vagy a hinta amibe bele ülteted, abba előtte ki ült bele!Beteg, koszos...stb ember!Vagy például otthon ami kenyeret megveszel azt el sem tudod képzelni mennyi ember fogdosta már végig!!

Szerintem ez a "megfogjákagyerekemkezét" csak 1 hiszti!

Mert csak gondolj bele..mondjuk ha valaki észre venne egy kis koszt a gyereked arcán, és nyálas kézzel már nyúlna is leszedni!!!NA EZ MÁR PROBLÉMA!!!!Azért mert valaki megsimogatja a gyerekem kezét, és ismerkedik (ez is a szocializálás egy foka) azért miért kell kiakadni???Féltjük..féltjük, de nem vattacukorból van emberek!!!!

2012. ápr. 24. 11:18
 19/34 anonim ***** válasza:
25%
16-os. Gondolom nem 6 hónaposan mentél le egyedül a játszótérre egész napra. Egy pici baba kezét NE fogdossa SENKI. Én sem fogom meg a kezét. Mi az istenért nem lehet olyan helyen simogatni, ahol ruha takarja? Ez pedig nem túlféltés, hanem én sem megyek oda senkihez az utcán és dörgölőzök hozzá. Bár lehet, hogy sokatok igen. Ezt is le lehet pontozni fogdosósok.
2012. ápr. 24. 11:29
 20/34 A kérdező kommentje:
a homokozóba biztosan tudom hogy nincs kutya és macskaürülés kinyitható a homokozón az udvarunk közepén, ha játszik benne a lányom ott vagyok mellette, a hintát tuti senki nem használja mert akkor van felakasztva amikor kimegyek vele az udvarra
2012. ápr. 24. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!