Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5és fél hónapos babámnak...

5és fél hónapos babámnak mikor adhatok, , kukacot, , , babapiskótát?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Húú, ez még nagyon korai. Kb. 8 hónaposan kapott a gyerekem kenyérhéjat.
2012. ápr. 23. 13:12
 2/7 anonim ***** válasza:

majd ha nem 5és fél hónapos lesz :D

kukit olyan 8 hónapos kora körül, babapiskótát minél késbb mert sok cukor van benne és tojás

ennyi idősen se nasiztatni nem kell, se műanyag vackokkal etetni, még bőven a kóstoltatásnál kell tartanotok :)

2012. ápr. 23. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:
8 hós koráig be kell vezetni a glutént, de én a helyedben babakekszet adnék neki. Én is így csinálom.
2012. ápr. 23. 13:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor babakekszet venni fogok. Köszi :))
2012. ápr. 23. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Még tényleg ráérsz...különben is lassan érnek a gyümölcsök amiket kósolgathat :)

Off... mi az a kukac? :)

2012. ápr. 23. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ilyen szoktam sütni neki, bár az én fiam már nagyobb. (2 éves) Majd a többiek megmondják, hogy lehet-e már egy akkora babának is enni ilyent, mint amekkora a tiéd.

Garantáltan "műanyag" mentes és finom is. Bár kicsit több a meló vele, mint a babakekszes doboz felnyitásával. :-)

Babapiskóta

Hozzávalók:

12 dkg porcukor

4 tojás

9 dkg rétesliszt

csipet só

Elkészítés: A tojásokat szétválasztom. A sárgáját alaposan kikeverem habosra a cukorral és hozzáadom az átszitált lisztet. A tojásfehérjét felverem egy csipet sóval, majd óvatosan, hogy a hab meg ne törjön, összekeverem a lisztes eleggyel.

160 fokra (légkeverés) előmelegítem a sütőt, majd egy sütőpapíros tepsire kanállal rászaggatom a tésztát. 20-25 percig sütöm. Mikor már szép világosbarna, kiszedem. Vigyázat, csalóka a dolog, mert kicsit puha még melegen, de túlsütni nem szabad.

Ha klasszikus formában szeretnénk viszontlátni a babapiskótát, akkor habzsákból kell kinyomni a tésztát a sütőpapíros tepsire.

2012. ápr. 23. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! 3 as voltam

[link]

2012. ápr. 23. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!