5és fél hónapos babámnak mikor adhatok, , kukacot, , , babapiskótát?
majd ha nem 5és fél hónapos lesz :D
kukit olyan 8 hónapos kora körül, babapiskótát minél késbb mert sok cukor van benne és tojás
ennyi idősen se nasiztatni nem kell, se műanyag vackokkal etetni, még bőven a kóstoltatásnál kell tartanotok :)
Még tényleg ráérsz...különben is lassan érnek a gyümölcsök amiket kósolgathat :)
Off... mi az a kukac? :)
Én ilyen szoktam sütni neki, bár az én fiam már nagyobb. (2 éves) Majd a többiek megmondják, hogy lehet-e már egy akkora babának is enni ilyent, mint amekkora a tiéd.
Garantáltan "műanyag" mentes és finom is. Bár kicsit több a meló vele, mint a babakekszes doboz felnyitásával. :-)
Babapiskóta
Hozzávalók:
12 dkg porcukor
4 tojás
9 dkg rétesliszt
csipet só
Elkészítés: A tojásokat szétválasztom. A sárgáját alaposan kikeverem habosra a cukorral és hozzáadom az átszitált lisztet. A tojásfehérjét felverem egy csipet sóval, majd óvatosan, hogy a hab meg ne törjön, összekeverem a lisztes eleggyel.
160 fokra (légkeverés) előmelegítem a sütőt, majd egy sütőpapíros tepsire kanállal rászaggatom a tésztát. 20-25 percig sütöm. Mikor már szép világosbarna, kiszedem. Vigyázat, csalóka a dolog, mert kicsit puha még melegen, de túlsütni nem szabad.
Ha klasszikus formában szeretnénk viszontlátni a babapiskótát, akkor habzsákból kell kinyomni a tésztát a sütőpapíros tepsire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!