Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatom 7 hónapos babámnak a...

Adhatom 7 hónapos babámnak a Dm-es Manner babapiskótát? (rózsaszín dobozos)

Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:

miért akarsz neki babapiskótát adni? Adjál inkább Hipp babakekszet, az nem olyan cukros. Vagy kölesgolyót. Tejbedarát (Milupa). 7 hónaposan enyém max. almát evett, banánt meg szopott.

Egyébként baja nem lesz tőle, csak gondoltam, kissé cukros neki.

2011. okt. 22. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Összetevők: cukor, búzaliszt, tojás(31%), glükóz-fruktóz szirup, laktóz, aroma. A termék gluténtartalmú lisztet, tojást, tejfehérjét, tejcukrot(laktóz)tartalmaz.

A sok felesleges cukron kívül a babapiskóta rengeteg tojást is tartalmaz. 7 hónaposan tojássárgáját sem kaphat még, nemhogy tojásfehérjét, amit majd csak egy évesen kaphat.

Szóval babapiskótát (ami a nevét az alakjáról kapta, nem azért mert babák kaphatják) majd egy éves kortól kaphat, akkor is csak erősen mértékkel.

2011. okt. 22. 14:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem miért teszik bele a bababónusz kuponba?!!???...
2011. okt. 22. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Én most ettem meg egy egész csomag csokis Heinz BABA kekszet amit 7 hónapos kortól lehet(ne) adni. Hasonlóan "szép" összetétele volt, kiegészítve a sorok között aromákkal, színezékkel, dióval és mogyoróval!:@ Inkább nem adtam odta a 8 hónapos fiamnak...Mindent elolvasok mielőtt oda adom neki! Ő is Hippes kekszet kap.
2011. okt. 22. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne adj meg a babadnak ilyet, meg nagyon-nagyon korai, mar leirtak elottem is, miert.

Kerdesedre, hogy miert raknak ilyet a bonusz fuzetbe, a valasz, mert ez UZLET! Sajnos, a kisbabakat is kihasznaljak manapsag es mindent megprobalnak eladni. Meg mennyi karos termeket arulnak a kisbabaknak, sorolhatnam... Erdemes mindig elolvasni, mit veszel, milyen osszetevokbol all.

2011. okt. 22. 23:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenki válaszát. Akkor nem fogom adni neki, megfogadom a tanácsotokat. Mindenkinek szép napot kívánok!
2011. okt. 23. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!