Ciki, ha egy kislánynak szalaggal van megkötve a haja 1-2 copfba? Keskenyebb, szélesebb, piros, rózsaszín szalaggal.
Nem ciki, hanem aranyos.
Csak engedje meg a lányod, mert az enyémnek úgy kell könyörögni, hadd fogjam össze a haját, mert a szemébe lóg, pedig nem olyan hosszú neki, kb állig ér.
Egyébként praktikus a kis díszes hajgumi, mert nekem nem lenne arra időm, hogy hajgumi+szalag, mert így is mindig elfut :D :D 3 kört megyünk a lakásban, mire a kis díszes hajgumi bekerül (most épp ilyen kis eprek vannak rajta).
Szóval hajrá, a terved jó, csak majd a lányod is engedje meg :)
enyém 2,5 éves
Az hogy a gyereked előbb hagyja e majd, hogy csak megfésüld?:D
Szerintem tök cuki ötlet ezeknek a kicsiknek még minden jól áll. Az én lányom olyanokat talál ki hogy csak na, pl tegnap egy cifra kendőt kellett a fejére kötni mert a kalap nem kellett. Pont találkoztunk ilyen lovas lomos cigányokkal akik nem győzték dicsérni. :DDD
Szerintem is aranyos, ne azzal foglalkozz mi a divat, vagy mi ciki. :)
4 hónapos a lányunk, én minden gond nélkül fogom össze így a haját, ha engedi majd. :)
A kislányom 2 éves múlt. Ha valahova szebben felöltöztetem, megyünk vendégségbe vagy rendezvényre, mindig kér copfba kötöm a kis haját és vékony selyemszalagot teszek bele.
Vékony szilikon hajgumit használok és ebbe belefűzöm a szalagot, így soha nem esik ki.
Mivel még nem olyan nagyon hosszú a haja, ezért én még csak a vékonyka fajtájú szalagot tudtam beletenni neki.
KÖSZÖNÖM A POZITÍV MEGERŐSÍTÉST!
iGAZÁBÓL A JÓMÚLTKORÁBAN MONDTA VALAKI, HOGY MÁR NEM DIVAT, AZÉRT BIZONYTALANODTAM EL.
Egyébként ha olyan piperkőc lesz, mint a bátyja, akkor nem lesz gond vele. Ma mentünk sétálni a másfél éves fiammal, szépen felöltöztettem, megdícsértem, hogy milyen szép, és mondtam neki, hogy menjen és nézze meg magát a tükörben. Hát nem odament és elkezdte illegetni magát? Azt hittem, megzabálom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!