Mikortól adhatok a babámnak babakekszet vagy babapiskótát a kezébe szopogatni? 7 hónapos, foga nincs.
Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 17:11
1/3 anonim válasza:
Elvileg 6 hónapos kortól, ez van a babapiskóta ill babakeksz dobozán, de én akkor még nem adtam, csak fuldoklott tőle. inkább most eszi, 10 hónaposan, de kb két hónapja adom neki, nem is kéri mindig.
2/3 anonim válasza:
Babakekszet már adhatsz neki nyugodtan, a babapiskótán viszont megoszlanak a vélemények. Igaz az van ráírva, hogy 6 hónapos kortól, de állítólag tojás van benne. Hát nem tudom! Az én lányom 6 hónapos, a gyerekorvos azt mondta adhatom a babapiskótát, a védőnő pedig eltiltott tőle. Fene sem tudja.
3/3 anonim válasza:
én a babakekszet nem adtam és adom a lányom kezébe, mert abból könnyen törik le egy-egy darab. a gyümölcsébe szoktam belemorzsolni. egyszer adtam neki szopogatni, de a fele hirtelen letört, úgy kellett kiszedni a szájából. viszont a kenyérhéjjat remekül rágcsálja, szopogatja, eláztatja szépen. persze mindig ott vagyok mellette, mert azért abból is lejöhet nagyobb darad. babapiskótát még nem adtam neki, éppen a tojás és a cukor miatt. a lányom 8 hónapos és 2 foga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!