Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeparációs szorongás 6...

Szeparációs szorongás 6 hónaposan? Vagy más lehet a baj?

Figyelt kérdés

Ugye azt írják, 8 hónapos kor körül jellemző. De annyira igaz minden mondat a kisfiamra is, amit erről olvastam. Meg aztán méreteiben (70 cm, 8200g) és mozgásfeklődésben (1-2 hetes kutyázás után most akar elindulni) szerintem van olyan, mint egy 8 hónapos. Vagy most lehet, hogy csak nyugtatgatom magam, de már tényleg nem tudom, mi tévő legyek?????? Leteszem, ordít. Kimegyek a szobából, még jobban ordít. Férjem felveszi, ordít. Bemegyek a szobába, vigyorog és nyújtja a karjait, hogy vegyem át. Éjszaka többször ébred, de férjem hiába megy, nála csak sír. Plussz 2 alsó foga jön.

Ti hogy bírtátok? Meddig tart ez?

(különben ezek mellett egy nagyon vidám, erős, ügyes fiúcska)

2012. ápr. 23. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Az én fiamnál 10 hónaposan kezdődött a sz.szorongás, ő később igényelte, hogy állandóan vele legyek, ez a 8. hónap csak kb. időpont, szerintem erre nem lehet adni, úgyhogy lehet, hogy nála előbb elkezdődött.

Nagyon nehéz időszak, én is állandóan el voltam havazva, semmit nem lehetett csinálni tőle (ezért biztos lepontoznak), nagyon fárasztó volt, mind fizikailag, mind idegileg. A fiam 13 hónapos, de még mindig nagyon anyás, főleg ha álmos, de azért sokat javult már, szereti ha mellette vagyok, de már nem kell hogy kézben legyen, és vele foglalkozzak. Kitartást, és sok türelmet kívánok neked. Túl lesztek rajta.

2012. ápr. 23. 13:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Enyém is 6 hósan kezdte ugyanezt jövő hétn lesz 7 hónapos, és biztos, hogy neki is benne volt azért a fogzás jó két hétig csinalta ezt, hogy csakis én voltam jó, tulajdonképpen lógott rajtam. Most kijött pár napja az első két fog, mar jobb, már néha jó apa is meg a batyó is, de azért szerintem a szeparaciós szorongas is benne van, idegennél azonnal ordít ra se lehet nézni, belém fúrja a pofiját, de azert egy idő után mar kezd erdeklődni, de csakis nálam lehet kézben ha mondjuk olyan helyre megyünk ahol sok ember van.
2012. ápr. 23. 22:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. ápr. 24. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!