Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Puha talpú vagy kemény talpú...

Puha talpú vagy kemény talpú cipő legyen az első?

Figyelt kérdés
Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék első sorban a puhatalpú cipőkkel kapcsolatban! Esetleg bevált , megfizethető márkát tudtok-e ajánlani?
2012. ápr. 23. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:

ez nem tapasztalat kérdése. ha jár, akkor az utcán kemény, de hajlékony talpú cipő kell, olyan ami fogja a bokáját is.

bent a lakásban, kertben a fűben pedig mehet a puhatalpú

2012. ápr. 23. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Na ez az a kérdés amiben még a dokik sem értenek egyet. Anno nagyon utánajártam a dolognak és mind a kettő mellett találtam ész érveket. Így én azt csináltam, hogy amíg csak a kezemet fogva tipegett akkor puhataplút vettem, majd vettem kemény talpút, de abból is olyat aminek jól hajlik a talpa (nekem a nagyon merev talpú cipők nem jönnek be és a lányom sem ment benne egyáltalán). Nyárra vettem olyat ami kint használható de puhatalpú (pediped, LBL).

Most már nagy és rendben van a lába (de ez főleg alkati dolog szerintem). Ja bentre is puhatalpút adtam rá meg a bölcsiben is.

De ettől még semmi baj nincs azzal sem, ha valaki kemény talpút használ kizárólag. Komolyan mondom, hogy 2 ortopéd doki különböző dolgokat mondott és mind a kettővel meg tudnak győzni.

(a másodiknál már könnyebb volt az egész :))

2012. ápr. 23. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az ortpédus,fogja a sarkát és a bokáját,és a talpa legyen stabil de hajlékony
2012. ápr. 23. 12:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi első cipőnek Renbut-ot vettünk ( [link] ). Kemény a talpa, de nagyon rugalmas, szellőzik, strapabíró, és az ára sem horror. Szépen megy benne benne a fiam.
2012. ápr. 23. 12:53
 5/5 anonim ***** válasza:

first step shoes

Amibe ez van írva az jó, csak márkás bőr legyen.

2012. ápr. 23. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!